Tenzo

(388 artikelen)

Tenzo bij Furnea | Meubels met eigentijds design

Het Zweedse Tenzo is een van de koplopers binnen de meubelbranche. De collectie van het meubelmerk wordt getypeerd door moderne ontwerpen met retro accenten. Ook op het gebied van Scandinavisch design is er genoeg te kiezen. De ontwerpen van het meubelmerk Tenzo zijn verrassend, eigentijds en tijdloos en passen in verschillende interieurs. Het meubelmerk heeft alle touwtjes in handen als het gaat om het ontwerpen en produceren van meubels. Een meubel van Tenzo begint op de tekentafel van eigen designers en wordt ook in eigen fabrieken geproduceerd. Het meubelmerk staat dan ook voor 100% achter hun ontwerpen en de kwaliteit van hun veelzijdige collectie.  

Ontdek de collectie van het meubelmerk Tenzo

De collectie van het meubelmerk Tenzo omvat allerlei verschillende meubels. Schitterende opbergkasten in diverse hippe kleuren. Van smalle vitrinekasten tot grote kantoorkasten. TV-meubels met een prachtige look en ruimte voor zowel jouw beeldbuis als apparatuur. Indrukwekkende eettafels, stijlvolle eetkamerstoelen, hoge bartafels en leuke barkrukken die garant staan voor een eigentijdse eethoek. Fraaie dressoirs en ladekastjes om allerlei spullen netjes in op te bergen. Moderne bureaus voor een originele werkplek, salontafels voor een mooie zithoek, gezellige bijzettafeltjes om jouw interieur extra aan te kleden. Je leest het al, de keuze is eindeloos!

Furnea: specialist in Tenzo meubels

De collectie van het meubelmerk Tenzo wordt wereldwijd verkocht. Furnea is een van de weinige verkopers van Tenzo meubels in Nederland. Onze inkopers zijn helemaal weg van dit Zweeds meubelmerk. Daarom hebben wij de gehele Tenzo collectie toegevoegd aan ons online aanbod meubels. Hierdoor kunnen we onszelf specialisten noemen op het gebied van het meubelmerk Tenzo. Heb je daarom vragen of opmerkingen over de collectie? Dan kan onze klantenservice je alle informatie geven die je nodig hebt. Door onze goede service en scherpe prijzen is Tenzo meubels kopen bij Furnea.nl echt een pretje!