Tenzo

(375 artikelen)

Tenzo - Furnea

Tenzo meubels: eigentijds design

Het Zweedse meubelmerk Tenzo is één van de koplopers binnen de meubelbranche. De collectie van het meubelmerk wordt getypeerd door moderne ontwerpen met retro accenten. Ook op het gebied van Scandinavische meubels kun jij je hart ophalen bij de collectie van dit Zweedse meubelmerk. De ontwerpen van Tenzo zijn verrassend, eigentijds en tijdloos waardoor de design meubels in ieder interieur passen, of je nu modern of klassiek woont. Kijk maar eens naar het model Tenzo Cobra of Flower. De collectie van het meubelmerk Tenzo wordt wereldwijd verkocht. Daarom zijn wij bij Furnea.nl best trots dat we één van de weinige verkopers van deze geweldige meubels in Nederland mogen zijn.

Tenzo meubels beginnen op de tekentafel

Ooit begon dit geweldige meubelmerk als specialist in houten meubels. Al snel groeide het meubelmerk uit naar een specialist op het gebied van hout, kleuren en emaille. Ondanks de grote groei is Tenzo normaal gebleven en blijven vasthouden aan haar liefde voor trendy design meubels. Daarom heeft het meubelmerk ook alle touwtjes in eigen handen wat betreft het ontwerpen en produceren van een meubel. Een meubel van Tenzo begint op de tekentafel van hun eigen designers en wordt ook in eigen fabrieken ontwikkeld. Daarom staat het meubelmerk achter de ontwerpen en de kwaliteit van hun geweldige collectie.

Specialist in Tenzo meubels

Furnea.nl is één van de weinige verkopers van Tenzo meubels in Nederland. Onze inkopers zijn helemaal weg van dit Zweeds meubelmerk. Daarom hebben wij de gehele collectie toegevoegd aan ons online aanbod meubels. Hierdoor kunnen we onszelf specialisten noemen op het gebied van het meubelmerk Tenzo. Heb je daarom vragen of opmerkingen over de collectie? Dan kan onze klantenservice je alle informatie geven die je nodig hebt. Naast informatie over de producten helpen wij je ook graag bij je aankoop. Door onze goede service en scherpe prijzen is Tenzo meubels kopen bij Furnea.nl echt een pretje!