Klokken bij Furnea

(7 artikelen)

Klokken bij Furnea | Zoals het klokje thuis tikt...

Een tikkende accessoire

De klok is eigenlijk een beetje een vergeten parel. Nu we allemaal in het bezit zijn van een smartphone, kijken we liever naar de tijd op ons scherm. En dat is zo jammer! Want de klok hoort gewoon in onze woonkamer. Klokken zijn nostalgisch maar geven ook een bepaald karakter aan een ruimte. We zeggen niet voor niks: zoals het klokje thuis tikt, tikt het nergens. Ook geven ze ons een bepaald huiselijk gevoel. Het tikkende geluid doet ons vaak denken aan het huis van onze grootouders, waar een grote en statige klok stond die om het uur geluid maakte. Maar ook in ons eigen huis. Als je er eenmaal eentje hebt, kan je niet meer zonder. Haal hem maar eens weg, je zult merken dat je onbewust steeds weer richting de plek van de klok kijkt. 

De grote wandklok als eyecatcher

Een klok is letterlijk en figuurlijk de blikvanger van ruimtes zoals je woonkamer. En kies je voor de wandklok? Dan weet je zeker dat je de aandacht trekt! Vooral de grote exemplaren zijn niet over het hoofd te zien. Een wandklok is heel gaaf boven een eettafel, dressoir of wandkast. Eigenlijk kun je ze zien als vervanging voor een schilderij. En hij is nog functioneel ook! Een wandklok van Furnea is meer dan een wijzerplaat met een uurwerk. Sommige modellen zijn echte kunstwerken! We hebben ze ook in verschillende materialen. Denk aan de houten klok of juist de metalen klok. Of wat dacht je van een bijzondere klok met tandwielen? Welke soort je ook zoekt, je vindt het bij Furnea!

Met deze meubelmerk ben je bij de tijd!

Met een klok blijf je bij de tijd. Je komt op tijd bij je afspraken of op je werk, en je mist je favoriete tv-programma niet. En kies je voor een klok van één van onze meubelmerken? Dan is je interieur ook van deze tijd. Neem een voorbeeld aan het luxe meubelmerk Richmond Interiors. De Richmond klok is inmiddels een waar begrip in interieur land. Dit meubelmerk staat bekend om de luxe, chique en eigentijdse collectie. Het merk combineert oude en nieuwe materialen waardoor de modellen super hip zijn. Een klok van Richmond is dan ook echt een blikvanger! En vindt ze natuurlijk online bij Furnea.

Klok kopen bij Furnea

Een klok online kopen? Dan ben je bij Furnea aan het juiste adres! Onze inkopers hebben hun best gedaan om een bijzondere collectie klokken samen te stellen. Van modern tot landelijk, voor elke interieurstijl hebben wij de juiste klok. En ook qua formaat heb je bij ons heel wat te kiezen. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een grote klok? Dan slaag je hier zeker! Ben je eruit en heb je jouw favoriet gevonden? Dan koop je deze gemakkelijk online. Reken af hoe jij dat wilt en wij bezorgen je nieuwe aanwinst snel bij je thuis. Valt je aankoop iets duurder uit dan verwacht? Ook dat is geen probleem! Bij Furnea kun je kiezen voor rentevrij gespreid betalen. Jouw nieuwe klok koop je dus eenvoudig online bij Furnea!