Metalen kapstokken bij Furnea

(30 artikelen)

Metalen kapstokken bij Furnea | Eigentijds, stevig en super stijlvol

Jassen en tassen netjes ophangen aan een stijlvolle blikvanger

Jassen en tassen hang je uiteraard netjes op bij binnenkomst. Je kunt hiervoor een aantal roestige spijkers in de muur slaan, maar een stijlvolle metalen kapstok is natuurlijk een veel betere optie. Dan ben je in de Furnea webshop aan het juiste adres. We hebben namelijk een ruime collectie metalen kapstokken. Stuk voor stuk stevig, stijlvol, eigentijds, uniek en prachtig om te zien. Een metalen kapstok past erg goed in de hal of gang van een woonhuis. Ook op andere plekken komen metalen kapstokken uitstekend tot hun recht. In de wachtruimte van de huisarts bijvoorbeeld, in de ontvangstruimte van een café of restaurant of bij de ingang van een kantoorpand. Eigenlijk overal waar jassen uitgetrokken worden.   

Van staande metalen kapstok tot rvs wandkapstok

Smaken verschillen en daarom kun je bij ons metalen kapstokken kopen in verschillende soorten en maten. Een moderne rvs kapstok voor aan de muur bijvoorbeeld met een roede en hoedenplank. Maar ook een metalen wandkapstok met hoge haakjes voor volwassen jassen en lage haakjes voor kinderjassen. Lekker praktisch. Misschien een stoere staande metalen kapstok met houten knoppen op de uiteinden van de haken? Of wat denk je van een houten wandkapstok met metalen haakjes en een metalen roede? En ook voor een industriële metalen kapstok of een vintage ijzeren kapstok zit je bij ons ook goed. Keuze genoeg!

Metalen kapstokken van diverse meubelmerken

Duurzame metalen kapstokken die functioneel zijn en daarnaast een prachtige uitstraling hebben. Dat is wat we graag zien in onze Furnea collectie. En we hebben verschillende meubelleveranciers gevonden die er precies dezelfde ideeën op nahouden. De moderne creaties van Davidi Design zijn echt een lust voor het oog. Net als de stijlvolle ontwerpen van Monaica en de fraaie kapstokken van M2 Kollektion. Van moderne tot industriële kapstokken, je vindt ze in de webshop van Furnea.

Tip: Combineer de kapstok met een of meerdere hal meubels. Een schoenenkast is bijvoorbeeld ideaal voor in de hal. En wat is een hal zonder spiegel om jezelf even toe te lachen als je binnenkomt of de deur uitgaat?

Metalen design kapstok kopen bij Furnea

Een metalen design kapstok kopen kan uitstekend bij Furnea.nl. We hebben een ruim en gevarieerd aanbod. Bezorging is gratis en door onze grote voorraad hoef je nooit lang te wachten op jouw aankoop. We sturen al onze meubels verzekerd op. Fijn, want dat betekent dat elke bestelling intact bij jou aankomt. Meer weten over onze metalen kapstokken? Bel of mail dan gerust met de klantenservice. We helpen je graag. Voorzie jij jouw hal of gang ook van een beauty uit onze metalen kapstokken collectie? Wij zeggen: gewoon doen!