Uitschuifbare eettafels bij Furnea

(132 artikelen)
Artikelen worden geladen...

Uitschuifbare eettafels bij Furnea | Past in iedere eetkamer

Uitschuifbare eetkamertafel: voor kleine en grote gezelschappen

Uitschuifbare eettafels zijn een uitstekende keuze als je soms met een klein gezelschap en soms met een groot gezelschap wilt eten. Heb je geen bezoek, dan kies je voor een klein tafelblad. Zo houd je de keuken of woonkamer lekker ruimtelijk. Komen er gasten, dan schuif je de tafel gewoon uit en creëer je in een handomdraai extra zitplekken. Moet je natuurlijk niet de extra eetkamerstoelen vergeten. De uitschuifbare tafels van tegenwoordig zijn zeer stevig. De constructie is zodanig dat het extra tafelblad goed vastligt en bovendien onder het tafelblad opgeborgen kan worden.

Moderne ronde uitschuifbare eettafel of landelijke houten uitschuifbare tafel?

Je weet het zeker. Er moet een uitschuifbare eettafel komen in jouw woonkamer. Groot gelijk, want zo’n verstelbare tafel is gewoon heel handig. Voor een uitschuifbare tafel kun je uitstekend terecht bij Furnea. We hebben een mooi aanbod uitschuifbare eettafels in diverse stijlen. Verfraai jouw moderne interieur met een luxe hoogglans uitschuifbare keukentafel met grote kruisvormige tafelpoot. In een landelijk interieur is een houten uitschuifbare eettafel uitstekend op zijn plek. Of wat denk je van een mooie ronde uitschuifbare eettafel? Origineel en lekker knus. Zo zijn er nog veel meer eettafels om te kiezen. You name it, we have it!

Tip: Kies bij een uitschuifbare keukentafel voor eetkamerfauteuils. Zet je de tafel in de kleine versie neer, dan dienen de fauteuils prima als luxe zitplekken in de zithoek. En stapelbare krukken zijn ook handig, want die berg je gemakkelijk op.

Uitschuifbare eettafels: de meubelmerken van Furnea

We werken samen met diverse meubelleveranciers. Design voor een betaalbare prijs, dat is waar onze meubelmerken voor gaan. En wij dus ook! Daarnaast vinden wij het belangrijk dat de uitschuifbare eettafels die wij verkopen stevig, uniek en functioneel zijn. Kortom, bij ons vind je gegarandeerd een uitschuifbare eettafel die je vol trots in jouw woonkamer neerzet. En waar je vervolgens jarenlang van geniet. Alleen of samen met vrienden en familieleden. Kijk maar eens rond in de collectie eettafels van bijvoorbeeld Hubertus Meble, Tenzo, Interlink SAS en Bondy Living.

Uitschuifbare tafel kopen bij Furnea

Uitschuifbare tafel kopen? Dat kan uitstekend bij Furnea. Scrol door ons ruime en gevarieerde aanbod eettafels. Maak gebruik van zoekfilters om zo een selectie te zien van uitschuifbare tafels die aan jouw eisen voldoen. Heb je een mooie uitschuifbare eetkamertafel uitgekozen? Gooi deze in jouw winkelmandje (de digitale versie van de tafel dan) en betaal in een beveiligde omgeving. Onze bezorgers staan daarna zo snel mogelijk op de stoep met jouw aankoop. Bezorging is gratis en retourneren mag binnen 100 dagen. Meer weten? Bel of mail gerust met onze klantenservice. Of kom langs in onze showroom, waar we diverse uitschuifbare eettafels hebben staan. Wat denk je ervan, ruil jij jouw oude tafel in voor zo’n super praktische, unieke en stijlvolle uitschuifbare eetkamertafel?