Universele Open Kasten voor naast je Jutzler kast bestel je bij Furnea

(10 artikelen)

Jutzler Universele Open Kasten

Zodra jij een Jutzler kledingkast uit ons assortiment gekozen hebt, kun je deze personaliseren met tal van praktische en prachtige elementen, zoals deze open kast. Je kunt hem naast je kledingkast plaatsen voor nog meer opbergmogelijkheden. Er zijn heel wat kleuren om uit te kiezen. Je vindt dus vast de ideale open kast voor in jouw interieur. Bekijk ons assortiment en ontdek je favoriet!

Nog meer plaats voor je spullen

De Jutzler kasten bieden allemaal veel opbergruimte. Maar als je nog meer plaats wilt, is het handig om een open kast ernaast te zetten. Je vindt er zeker eentje dat perfect past bij de kast die je wenst te kopen, want Jutzler heeft ze gemaakt in verschillende kleuren.

Een open kast is erg handig, omdat je zo meer opbergruimte voor beddengoed, ondergoed of ander textiel dat je makkelijk kunt plooien hebt. De kasten zijn ook stuk voor stuk gemaakt van de beste materialen, waaronder melamine gecoat meubelplaathout en eikenhout.

Keuze uit tal van kleuren

De open kasten van Jutzler bestaan in drie kleuren: wit, zwart en houtskleur. Al deze kleuren passen geweldig bij iedere andere kleur, waardoor je ze voor iedere slaapkamer kunt gebruiken. Ook zijn er kasten waarvan de legplankjes een andere kleur hebben. Deze hebben een speelse uitstraling om verliefd op te worden. Maar als je liever een open kast in één kleur koopt, kan dat natuurlijk ook.

Ontdek meer handige Jutzler-accessoires bij Furnea

Een open kast is niet het enige element dat je bij Furnea kunt kopen. In ons assortiment vind je namelijk ook handgrepen, legplanken en nog veel meer. Ze kunnen allemaal naast, aan of in je kast geplaatst worden en geven je meer gemak of maken je kast mooier. Wij begrijpen dat het niet zo eenvoudig is om een keuze te maken. Daarom voorzien onze meubelexperts je graag van advies als je nog twijfelt!