SALE | Geniet nu van 10% tot 50% korting op onze volledige collectie!
*Uitgezonderd merken Richmond Interiors, Floorify, Davidi Design en Tenzo.

Jutzler accessoires bestel je bij Furnea: vervolledig je kledingkast

Jutzler accessoires: vervolledig je kledingkast bij Furnea

Furnea is de trotse verkoper van Jutzler kledingkasten. In ons assortiment vind je ze dan ook in alle kleuren, vormen, designs, materialen en afmetingen. En iedere kast is aanpasbaar waardoor je hem volledig bij je interieur kunt laten passen. Het is namelijk mogelijk om extra accessoires toe te voegen. Er zijn heel wat mogelijkheden!

Legplanken: ruimtebesparend

Bij de aankoop van een Jutzler kledingkast krijg je al een legplank per kastdeel. Maar als je zoveel mogelijk plaats voor kleding wilt creëren en je je kledingkast niet te groot wilt kopen, is het handig om extra legplanken bij te bestellen. Legplanken zijn handig, want je kan er broeken, T-shirts en andere kledingstukken op leggen die je eerst plooit. Zo neemt de kleding weinig plaats in en houd je een goed overzicht. Een legplank bespaart meer ruimte dan een roede of broekenrek.

Ladekasten: ideaal voor kleine spullen

Sokken, boxershorts en ander ondergoed berg je het best op in lades. Kleine spullen vind je daarin namelijk makkelijker terug. Je kunt zelf kiezen hoeveel lades je in je kast plaatst. Misschien vind je het handig om een aparte lade voor jou en je partner te hebben. Of misschien wil je je sokken van de rest van je ondergoed gescheiden houden? Dan kan dat perfect in de jutzler ladekasten!

Deurdempers: voor een langere levensduur

Een andere mogelijkheid zijn deurdempers en handgrepen. Beide accessoires maken de kledingkast makkelijker in gebruik. Deurdempers hebben ook als voordeel dat ze de levensduur van je kast verlengen, want de deuren kun je dan zachtjes sluiten, waardoor je slijtage voorkomt. Ook zorgen ze voor een rustigere ruimte.

Broekenrek: organiseer je broeken

Heb je veel broeken? Dan is het handig om een broekenrek te bestellen. Ze zijn speciaal gemaakt om je broeken netjes in op te hangen. En als je ze samen hangt in zo'n rek, hoef je nooit meer lang naar je broeken te zoeken. Zo spaar je ontzettend veel tijd uit!

Verlichting: geef je kast een bijzondere look

Je kunt ook verlichting bijbestellen. Je kunt je kast bijvoorbeeld vanbinnen verlichten, zodat je je kleding sneller terugvindt als het nog donker is. Of je kunt verlichting buiten laten plaatsen om je kast een meer originele en moderne uitstraling te geven. Beide opties kan natuurlijk ook.

Overhemdenrek: houd je hemden netjes

Er is ook een speciaal rekje voor overhemden. Deze wil je natuurlijk netjes en ongekreukt houden. Dan is een overhemdenrekje onmisbaar. Het bespaart je heel wat strijkwerk uit en zorgt dat je snel al je overhemden terugvindt.

Schoenenrek: voorzie plaats voor je schoenen

Je kunt natuurlijk wel een aparte schoenenkast kopen, maar het is handig om in je kledingkast een schoenenrek te voorzien. Op die manier zijn al je kledingstukken en accessoires mooi bij elkaar, waardoor je je snel klaar kunt maken voor een nieuwe dag.

Alle accessoires voor je Jutzler kledingkast vind je bij Furnea

Of je nu lades, legplanken, een schoenrek of andere accessoires wilt toevoegen aan je Jutzler kledingkast, het is allemaal mogelijk bij Furnea. Er zijn zelfs verschillende manieren om een kledingkast op maat samen te stellen.

Zo kun je de extra accessoires die je wenst toe te voegen, aanklikken via het dropdownmenu die je op de productpagina terugvindt. Maar je kunt er ook onze Kastenconfigurator voor gebruiken. Daarnaast kun je naar de Furnea showroom in Schiedam komen en samen met onze experts overlopen welke accessoires er niet uit je kast mogen ontbreken. Aan jou de keuze!