Complete woonkamers minimalistisch | Less is more!

Complete woonkamers minimalistisch | Go basic

Less is more

Een complete woonkamer minimalistisch straalt rust uit! De basic kleuren, het opgeruimde gevoel en de strakke designs zorgen voor een vredige en rustige sfeer. Rust in je hoofd en je leven! De minimalistische interieurstijl is heel geliefd, maar schrikt ook veel mensen af. Men denkt vaak dat een complete woonkamer minimalistisch kil, koud en ongezellig is. Maar niets is minder waar! Een minimalistisch interieur is praktisch, maar ook zeker persoonlijk, sfeervol én comfortabel. De meubels uit een complete woonkamer spelen hierin een belangrijke rol. En daarom hebben wij een aantal gave woonkamer sets met een minimalistisch design voor je samengesteld. 

Moderne meubels

Een complete woonkamer minimalistisch heeft veel weg van een modern interieur. De rechte lijnen en strakke designs spelen namelijk een belangrijke rol. Bij het minimalisme proberen we zoveel mogelijk ‘extra’s’ weg te halen. We gaan dus echt back to basic met moderne meubels. Op het gebied van kleurgebruik wordt de complete woonkamer minimalistisch gekenmerkt door basic kleuren. Denk aan wit, beige, grijs en zwart. Dit betekent niet dat je gelijk alle muren spierwit moet verven. Speel met de kleuren, patronen en texturen. Zo maak je jouw interieur persoonlijk! Daarnaast zijn planten heel belangrijk. Een vleugje groen doet ieder interieur goed, maar bij de complete woonkamer minimalistisch mag groen zeker niet ontbreken!

Complete woonkamer minimalistisch kopen bij Furnea

Jeuken je handen al om aan de slag te gaan met jouw minimalistische woonkamer? Great! Want de woonkamer meubels die passen bij de minimalistische woonstijl vind je hier online. De interieurstylisten van Furnea hebben verschillende woonkamer sets voor je samengesteld. Je hoeft dus niet op zoek te gaan naar een tv-meubel, salontafel en kast die bij elkaar matchen. Dit hebben wij namelijk al voor je gedaan! Je bestelt de complete woonkamer minimalistisch eenvoudig online en ook het sjouwwerk nemen wij voor onze rekening. Daarnaast heb je 100 dagen bedenktijd. Zijn je nieuwe meubels geleverd maar twijfel je? Dan heb je genoeg tijd om je keuze te maken. Twijfel dus niet en koop jouw complete woonkamer minimalistisch hier online!