Sally bankstel - Zelf samenstellen bij Furnea

(43 artikelen)

Sally bank: zelf samenstellen

Droom jij al talloze jaren van een design zitbank, maar vind je er geen die goed past bij jou en je gezin? Dan bieden de Sally zitbank modules van Sits je dé oplossing! Deze modules zijn gemaakt door topdesigners, maar kan je volledig zelf samenstellen om zo de zitbank van je dromen te creëren. Lijkt dit je interessant? Ontdek hieronder dan de mogelijkheden!

Geniet eindeloos van deze onweerstaanbare schoonheid

Omdat een zitbank een meubel is dat erg veel opvalt, is het belangrijk dat je kiest voor eentje dat er stijlvol uitziet. Met de Sally bank kan je zeker niet missen, want het is onweerstaanbaar mooi. Hoe kan dat ook anders? Het is ontworpen door de beste designers van Scandinavië. Over de kwaliteit en het comfort hoef jij je dus geen zorgen te maken.

Maar een designmeubel is ook gewoon erg leuk om in huis te hebben, omdat een echte eyecatcher is en je hele woning laat schitteren. Daarnaast is het een meubel om mee te pronken. De Sally zitbank is dus een echte aanwinst voor je interieur!

Milieubewuste keuze

Wist je dat de Sally zitbank elementen ook een heel milieubewuste keuze zijn? Ieder element is namelijk vervaardigd van FSC-gecertificeerd massief hout. Dat betekent dus dat het gewonnen wordt uit duurzame bossen. Als je deze zitbank aanschaft, steun je dus ook het milieu. Daardoor kan je nog meer van je designmeubel genieten!

Ontdek de prachtige modellen in ons assortiment

De Sally zitbank kan je wel volledig naar wens samenstellen, maar het is ook mogelijk om te kiezen voor een van de modellen die je terugvindt in ons assortiment. De reeds samengestelde zitbanken die je daar ziet, zijn gekozen op basis van populariteit en gebruiksgemak.

Wij hielden bij de selectie ook rekening met de zitbanken die het vaakst verkocht worden. De kans is dus groot dat de perfecte zitbank voor jou erbij zit. Maar geen nood als dat niet het geval is, want dan kan jij de zitbank eenvoudig zelf samenstellen.

Zelf een zitbank samenstellen doe je zo

Een zitbank kopen die perfect in je woonkamer past? Dat is mogelijk als je kiest voor de Sally zitbank modules. Je kan ze namelijk zelf arrangeren zoals jij dat verkiest. Bovendien kan je de kleur, stof en poten kiezen. Maar dat is zeker nog niet alles. Want er is nog zo veel meer aanpasbaar!

Selecteer je favoriete model

De eerste stap naar het creëren van je perfecte zitbank is om te kiezen welk model je moet hebben. Voor kleine gezinnen is een twee- of driezitsbank bijvoorbeeld aangeraden. Heb je wat meer ruimte nodig? Dan kan je ook opteren voor een chaise longue bank of hoekbank. Je hoeft zeker niet te stressen als je het eventjes allemaal niet meer weet, want je mag ons altijd om advies vragen.

Kies een kleur en stof

Deze zitbank elementen zijn verkrijgbaar in heel wat diverse stoffen en kleuren. Daardoor kan jij een zitbank samenstellen die heel goed bij de rest van je interieur past. Denk goed na over de kleur die je wilt, want het is een erg belangrijke keuze.

Bepaal welke poten je wilt

Ook de poten kan je kiezen. Je kan er zowel houten als metalen poten onder laten plaatsen. Daarnaast zijn ze verkrijgbaar in verschillende designs en kan je ze in een andere hoek laten plaatsen.

Bezoek onze showroom voor een zitbank op maat

Als je graag een zitbank op maat wilt kopen, is het een goed idee om naar de Furnea showroom te komen. Want daar zijn er zoveel meer aanpassingsmogelijkheden. Een ander groot voordeel van persoonlijk langskomen, is dat er altijd interieurspecialisten aanwezig zijn. Dat wil zeggen dat je kan rekenen op expertadvies, wat erg belangrijk is, want zo ben je er 100% zeker van dat je de juiste zitbank koopt.