Benvenuto Design Venus serie: verslavend mooie woonkamermeubels

(17 artikelen)

Venus serie: verslavend mooie woonkamermeubels 

Omdat je zoveel tijd spendeert in je woonkamer, is het erg belangrijk dat je er zorgt voor gezelligheid. En dat doe je het best met de mooie Venus meubelen van Benvenuto Design. De serie kenmerkt zich door de unieke en moderne vormgeving. Het zijn dan ook stuk voor stuk eyecatchers die de moeite waard zijn om te ontdekken. Wil jij van je woonkamer ook erg graag een rustgevend en luxueus plekje maken? Neem dan zeker een kijkje in de collectie! 

Pure schoonheid voor in je woonkamer 

Het is moeilijk om te geloven hoe mooi de Venus meubels van Benvenuto Design zijn. Je ziet dat er met liefde werd nagedacht over het design. De meubels zijn greeploos en dankzij de combinatie van titan en houtskleur ook zowel stoer als charmant. Ze passen dan ook erg mooi in een minimalistische of moderne woonkamer. 

Wat de Venus meubelen eveneens bijzonder maakt, zijn de kleurschakeringen die ze hebben. Daardoor lijken ze uit echt eikenhout gemaakt te zijn. Toch zijn ze vervaardigd uit hoogwaardig meubelplaathout, waardoor ze heel wat betaalbaarder zijn.

Maak je woonkamer helemaal compleet

De beste manier om je woonkamer onweerstaanbaar mooi te maken, is door te kiezen voor woonkamermeubels met hetzelfde design. Dat is mogelijk met de Venus-collectie, omdat het verscheidene meubels bevat die allemaal samen passen. Zo vind je in de serie een opbergkast, een tv-meubel, een vitrinekast en een dressoir. Kortom, alles wat je nodig hebt in je woonkamer. 

Al deze meubels zijn ook nog eens erg duurzaam, omdat ze vervaardigd zijn uit kwalitatief meubelplaathout en voorzien zijn van een melaminelaag. Dat betekent ook dat je ze eenvoudig reinigt. Nog makkelijker zelfs als je er de Foam Cleaner voor gebruikt.

Geen klusheld? Doe dan beroep op onze montageservice! 

Niet iedereen vindt het even leuk om kasten zelf in elkaar te steken. Daarom heeft Furnea al sinds enkele jaren een montagedienst. Deze dienst is ook bedoeld voor mensen met twee linkerhanden. Of diegenen die het gewoon niet fijn vinden om tijd te verliezen aan de montage. 

Lijkt dit je interessant? Dan kan je er makkelijk beroep op doen door deze optie aan te vinken wanneer je je bestelling afrondt. Je krijgt er zeker geen spijt van, want de montagedienst zorgt voor een snelle en stevige montage!

Stijlvolle woonkamermeubels kopen bij Furnea

Stijlvolle woonkamermeubels kopen? Dat doe je het best bij Furnea. Als je voor ons kiest, geniet je namelijk van heel veel voordelen. Je hoeft bijvoorbeeld nooit te betalen voor de bezorging en krijgt bij elke aankoop vijf jaar gegarandeerde garantie. Zo geniet je zorgeloos van je meubelen! 

Wij hebben bovendien een showroom. Dat betekent dus dat je de woonkamermeubels in het echt kan komen bewonderen. Als je langskomt, kan je ook rekenen op het advies van onze interieurexperts die ter plekke voor je klaarstaan.