Stijlvolle witte schuifdeurkasten bij Furnea

(35 artikelen)

De mooiste blikvanger in een slaapkamer | Witte schuifdeurkast 

Wit is een frisse en neutrale kleur die heel goed te combineren is met alle kleuren en woonstijlen. Daarnaast is het een mooie trendkleur waarbij het ondenkbaar is dat het op termijn uit de mode raakt, ook wanneer het om de slaapkamer gaat. Voor je uitgebreide collectie kleding is een witte schuifdeurkast een stijlvolle en praktische oplossing. Omdat we bij Furnea een ruim aanbod van verschillende witte kasten hebben, vind je altijd een model dat bij je past. Bekijk dan ook direct onze collectie kasten en kies je favoriet.

Witte Jutzler kasten in verschillende formaten en uitvoeringen

Jutzler schuifdeurkasten in het wit zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en uitvoeringen. Heb je niet zoveel kastruimte nodig of past een grote kast niet in je slaapkamer, dan vind je hier alsnog een kast met witte deuren. Het grootste model is 3.79 m en het kleinste model is 1.52 m breed. Het is aan jou welke kast het beste bij je past. Zo kan je ook kiezen voor een kast met een passpiegel op een van de schuifdeuren. Zo zie je direct of de door jou gekozen outfit mooi staat. 

Accessoires en verlichting

Met onze kledingkast configurator kan je je kast volledig aanpassen naar je eigen wensen en behoeften. Iedere kleine schuifdeurkast heeft een legplank en een roede. Je kan er voor kiezen om kleine legplanken en een kleine ladekast mee te bestellen om nog meer orde en overzicht in de kast te brengen. Kasten met twee deuren of meer kan je uitbreiden met grote planken en een grote ladekast. Daarnaast bestel je ook kledinghangers mee om direct je kleding netjes aan de roede op te hangen. Tevens is het mogelijk om softclose (deurdempers) bij je kast te bestellen. Hiermee sluit je de deuren geruisloos, waarmee je ook de levensduur van de kast verlengd. Voor nog meer gebruiksgemak en uitstraling kies je voor LED verlichting voor in de kast. Hierbij heb je twee keuzes, LED verlichting die je met een aan- en uitschakelaar bedient, of verlichting met een sensor. Bij LED verlichting met een sensor zal de verlichting, net als bij een koelkast, aan gaan wanneer de deur van de kast open gaat. 

Een witte schuifdeurkast kopen bij Furnea

Voor een ruim aanbod voor ieder budget koop je je witte schuifdeurkasten bij Furnea in de shop. Omdat onze klanten heel belangrijk zijn, bieden we je de beste service. Om je kast mooi te houden en de levensduur te verlengen, raden we je aan om altijd het bijbehorende onderhoudsproduct mee te bestellen. We bieden je altijd 100 dagen bedenktijd en 5 jaar garantie op je hele bestelling. Afhankelijk van de waarde van je bestelling heb je de keuze uit verschillende betaalmogelijkheden, zoals achteraf betalen of betalen in drie rentevrije termijnen.