Achteraf betalen

Geniet direct van je nieuwe meubels! Betalen kan later bij Furnea

Je meubels achteraf of gespreid betalen kan op verschillende manieren. Heb je een financiële tegenvaller of komt het simpelweg niet uit om direct een (volledig) bedrag te betalen, dan zijn er een aantal oplossingen. Achteraf betalen is erg gemakkelijk, dit kan via SprayPay (Gespreid betalen), Riverty, Rembours, Alma en Belgische klanten van CBC en KBC kunnen via deze bank achteraf betalen.

Dus, je hebt een leuk meubel op het oog. Je banksaldo werkt helaas niet mee, maar eigenlijk kan het niet wachten en heb je het liefst het meubel gisteren al in huis staan. Je meubel achteraf betalen kan je op diverse manieren doen, iedere betaalmethode heeft zo zijn eigen voorwaarde. Welke betaalprovider jij wilt gebruiken om je meubel achteraf te kunnen betalen, hangt onder andere af van jouw eigen wensen en het aankoopbedrag.

Spraypay logo - Furnea

Gespreid betalen met SprayPay

Je meubels gespreid betalen kan een uitkomst zijn wanneer je niet direct een groot bedrag kunt missen, maar wel maandelijks een (klein) bedrag kunt missen. Het nadeel is dat je een deel rente betaalt over het aankoopbedrag.

Meubels in termijnen betalen wordt steeds gebruikelijker. Een nieuw meubel is vaak een grote uitgave, hier ben je niet altijd op berekend. Steeds meer webshops bieden gespreid betalen aan, Furnea kan natuurlijk niet achterblijven. Wij bieden onze klanten ook graag deze service zodat je gelijk kunt genieten van een nieuw meubel, voor een laag maandbedrag.

Van deze betaalmethode kunnen alleen Nederlandse consumenten gebruik maken.

Lees hier meer over het gebruik van SprayPay.

Rentevrij gespreid betalen met Alma

In 3 termijnen betalen met Alma

Je meubels gespreid betalen is nog nooit zo makkelijk en voordelig geweest. De betaalmethode Alma maakt het mogelijk je meubels in drie termijnen te betalen, zonder rente. Zo kun je direct genieten van je nieuwe meubel(s). Tijdens het afronden van je bestelling betaal je ⅓ van het aankoopbedrag, wij sturen je bestelling zo snel mogelijk naar jou toe. Het tweede en derde termijn betaal je na 30 dagen en 60 dagen.

Lees hier meer over het gebruik van Alma.

Riverty logo - Furnea

Riverty

Riverty is een van de bekendste methodes om je meubel achteraf te kunnen betalen. Wanneer je je meubel hebt besteld via onze webshop en je deze thuis hebt ontvangen, krijg je een digitale factuur opgestuurd van Riverty. Binnen 14 dagen moet deze factuur worden voldaan. Bestellingen met Riverty hebben een extra verwerkingstijd van 1-2 werkdagen. Wij brengen 2,50 in rekening voor de transactiekosten. 

Let op: bij het retourneren van een bestelling worden de transactiekosten niet gerestitueerd. Dit betekent dat de verplichting om deze kosten te betalen blijft bestaan, ook wanneer je je bestelling retourneert."

Lees hier meer over het gebruik van Riverty.

Rembours logo - Furnea

Aanbetaling

Je meubels gedeeltelijk via een aanbetaling in behandeling laten nemen en de rest betalen nadat je order verzendklaar gemaakt is? Dat kan bij Furnea. Je betaalt je bestelling dus gedeeltelijk via een aanbetaling (25% a 50% - afhankelijk van het artikel) en de rest voor de levering. Wij mailen je zowel over de aanbetaling (binnen 24 uur nadat een order geplaatst is) als over het resterend bedrag, dus je hoeft niks te onthouden.

Voor verzending onder rembours geldt een minimaal bestelbedrag van € 150,- en een maximaal bestelbedrag van € 10.000,-. Betaling onder aanbetaling is mogelijk voor alle BENELUX klanten.