Zitbanken bij Furnea

(25 artikelen)

Zitbanken bij Furnea | Ga er maar lekker voor zitten!

Wat is jouw ideale zitbank?

Een zitbank is er in heel veel verschillende soorten, maten en kleuren. Gelukkig maar! Want zitbanken zijn één van de belangrijkste meubelstukken in de woonkamer. Je kijkt onder het genot van een bak koffie ‘s morgens het nieuws, je nodigt je vrienden uit om gezellig bij te kletsen en je kijkt ‘s avonds met het hele gezin naar die leuke spelshow op tv. Bij al deze gezellige momenten is de zitbank onmisbaar! Maar waar voldoet een goede zitbank aan? Dat is natuurlijk voor iedereen verschillend. Banken moeten passen bij je inrichting, comfort bieden en natuurlijk groot genoeg zijn. Iedereen heeft een eigen beeld van de ideale zitbank. Daarom hebben de inkopers van Furnea hun best gedaan om een uiteenlopende collectie banken voor jou samen te stellen. Bekijk de collectie hier online!

De functies van een zitbank

Iedereen die een nieuwe zitbank wilt kopen komt voor lastige keuzes te staan. Bijvoorbeeld: welke kleur moet je nemen? Een zitbank valt op. De kleur is daarom heel erg belangrijk. Het is natuurlijk lekker veilig om te kiezen voor een neutrale kleur zoals beige, grijs of zwart. Deze kleuren passen namelijk altijd en overal. Maar durf ook eens uit je comfortzone te stappen. Een zitbank kan namelijk een heel gave eyecatcher zijn als je kiest voor een opvallende kleur zoals rood, geel of groen. Een tweede keuze die je moet nemen heeft te maken met de maat en vorm van de zitbank. Deze keuze hangt af van de grootte van je woonkamer en je levensstijl. Heb je een grote kamer? Dan is hoekbank heel leuk. En krijg je vaak logees? Dan is een slaapbank natuurlijk onmisbaar.

Met deze meubelmerk zit je altijd goed!

Een zitbank van Furnea is een zitbank waar je jarenlang van geniet! Wij staan volledig achter de kwaliteit van onze producten. En daar hebben we alle reden voor. Sinds de oprichting werken wij namelijk samen met toonaangevende en internationale meubelmerken. En dit geldt ook zeker voor onze collectie zitbanken. Laten we beginnen bij het meubelmerk Bellus. De modellen van dit merk brengen warmte en sfeer in huis. Door samen te werken met topdesigners is een zitbank van Bellus een echte eyecatcher. Maar ook het meubelmerk SITS heeft een eigen, unieke stijl. Dit merk is groot geworden door hun liefde en toewijding voor de producten, en dat zie je terug in de collectie. 

Tip: heb je een zitbank gezien maar wil je een andere kleur, vorm of andere pootjes? De meeste zitbanken zijn verkrijgbaar in een groot aantal varianten. Kom naar onze showroom en wij laten je graag alle mogelijkheden zien.

Zitbanken kopen bij Furnea

Een veelzijdige collectie banken? Die vind je natuurlijk online bij Furnea! Maar niet alleen onze collectie is een reden om bij Furnea te bestellen. Ons uitgebreide servicepakket maakt het kopen van een zitbank namelijk ook een stuk gemakkelijker. We beginnen bij de betaling. Een zitbank kopen is namelijk een grote uitgaven. Dat begrijpen we en daarom bieden wij verschillende betaalmethodes waaronder achteraf betalen aan. Daarnaast hebben wij heel sterke bezorgers in huis die gratis en vakkundig de zitbank bij jou thuis afleveren. En daar stopt het niet. Want na je aankoop heb je nog 5 jaar gegarandeerd garantie! Wil je een zitbank uittesten? Dan ben je welkom in onze showroom in Schiedam. Hier hebben wij een aantal modellen opgesteld zodat je ze even kunt aanraken en proefzitten, of liggen natuurlijk. Wil jij een fijne en kwalitatieve bank bestellen en genieten van de beste service? Bestel dan je zitbank online bij Furnea!

Bij Furnea kun je terecht voor al jouw meubels.