Bellus

(11 artikelen)

Bellus bij Furnea | Vind hier jouw design bankstel

Warmte & Sfeer

Het meubelmerk Bellus is zeker geen nieuwkomer in de meubelbranche. Dit mooie Estlandse merk vindt zijn oorsprong namelijk al in 1997! Het verhaal van het meubelmerk Bellus begon met een duidelijke visie: meubels ontwerpen die warmte en sfeer brengen in huis. En dat bleek een succes te zijn! Bellus is uitgegroeid tot één van de grootste producenten in Estland. Maar ook internationaal is dit meubelmerk zeker niet onbekend. De bankstellen van Bellus worden onder andere in de Scandinavische landen, Duitsland, België, Zwitserland en natuurlijk Nederland omarmt. Bij Furnea zijn we dan ook heel trots om een exclusief verkooppartner van dit mooie meubelmerk in Nederland te zijn!

Scandinavische bankstellen

De bankstellen van het meubelmerk Bellus vallen op door hun geweldige design. Het merk werkt daarvoor samen met de topdesigners Heikki Toropainen & Bror Bojie. Het werk van dit  toonaangevende duo heeft al veel internationale aandacht gekregen. De modellen van het meubelmerk Bellus hebben een Scandinavische stijl en scoren hoog op het gebied van kwaliteit en comfort. Ieder model heeft een eigen techniek qua vering waarbij gebruik wordt gemaakt van koudschuim en pocket springveren. Wil je dus een bankstel of een hoekbank waar je elke dag heerlijk in weg kunt kruipen? Of een bankstel waar je met trots je familie en vrienden op wilt laten zitten? Dan zijn de bankstellen van het meubelmerk Bellus zeker aan te raden!

Je bank samenstellen met Bellus

Zelf je bank samenstellen, we merken dat steeds meer meubelmerken dit aanbieden. Ook het meubelmerk Bellus heeft een grote collectie met banken die je zelf kunt samenstellen. Ieder model heeft een aantal mogelijkheden qua elementen, bekleding, vorm, soort poten en extra kussens. Een bank van het meubelmerk Bellus kun je dus naar je eigen smaak samenstellen en qua vorm aanpassen aan de ruimte. Een bankstel dat perfect past maakt je iedere dag weer gelukkig, en daar wil het meubelmerk Bellus graag voor zorgen. Maak je zithoek af met een heerlijk vloerkleed, een mooie salontafel en een tv-meubel. Je zal merken dat je eigenlijk niet meer van je Bellus bank af wilt komen!

Bellus bankstellen kopen bij Furnea

Een bankstel van het meubelmerk Bellus kopen? Dan ben je bij Furnea aan het juiste adres. Wij hebben de bankstellen niet alleen toegevoegd aan onze online shop, maar ook een aantal modellen in onze showroom in Schiedam opgesteld. Wij begrijpen namelijk dat je eerst even wilt proefzitten. Ook de stoffen in het echt bekijken en je bankstel samenstellen is natuurlijk mogelijk in onze showroom! Na je bestelling wordt je Bellus bankstel snel, gratis en met een glimlach bij je thuisbezorgd. En je ontvangt standaard 5 jaar gegarandeerd garantie op je aankoop! Er is dus geen reden om nog te twijfelen. Bekijk de collectie van het meubelmerk Bellus online of kom langs in de showroom en geniet binnenkort van jouw nieuwe bank.