Profi Serie | Een complete moderne werkplek

(23 artikelen)

Profi Serie | Een complete moderne werkplek in verschillende kleuren

Heb jij de meubels van Germania al ontdekt? We zijn bij Furnea enorm trots dat we een ruime collectie meubels van dit Duitse merk mogen aanbieden. Het merk begon ruim 50 jaar geleden met de verkoop van schoenenkasten, maar inmiddels richt je heel eenvoudig het hele huis in met de meubels van dit merk. Voor de inrichting van de werkkamer heeft Germania diverse series waarbinnen je de meubels eenvoudig op elkaar afstemt. De Profi serie is hier een goed voorbeeld van.

Waar modern en sfeervol elkaar ontmoeten

De Profi serie biedt je alles wat je nodig hebt voor een compleet ingerichte werkplek. De set is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar waardoor er altijd een set te vinden is die bij je persoonlijke stijl past. De meubels zijn gemaakt van houten panelen, afgewerkt met melamine. De ABS randen zorgen voor extra bescherming en een langere levensduur. Kijk ook eens naar de strak vormgegeven handgrepen van metaal.

Profi serie kopen bij Furnea

Bestel deze mooie werkkamerset uit de Profi serie bij Furnea en geniet van vele voordelen. Bestel de Wood Decor Cleaner mee om nog langer te genieten van deze mooie set. Je krijgt sowieso standaard 5 jaar garantie op deze werkkamerset en alle andere meubels die je bij Furnea bestelt. Afhankelijk van de waarde van je bestelling kun je kiezen voor achteraf betalen of rentevrij gespreid betalen in drie termijnen.