Valentin bankstel zelf samenstellen bij Furnea

(24 artikelen)

Sits Valentin bankstel zelf samenstellen | Furnea

Ben jij op zoek naar een mooie designbank met een Scandinavisch ontwerp? Dan wil je zeker de bankstellen van het Deense merk Sits bekijken. De bankstellen van Sits worden door de beste ontwerpers van Scandinavië ontworpen. Zoek je een stijlvol bankstel met een verfijnde uitstraling, dan is het Valentin bankstel van Sits wat je zoekt. En weet je wat het leuke is van het Valentin bankstel? Bij Furnea stel je het helemaal naar wens samen. Zo krijg je altijd een bankstel dat past bij je inrichting en voldoet aan je persoonlijke smaak.

De samenstelling van de bank

Het Valentin bankstel koop je in een twee-, drie- en vierzitter. Ook heb je de mogelijkheid een fauteuil en/of voetenbankje bij te bestellen. De rugleuning en armleuningen zijn bijzonder mooi gestikt waardoor het geheel een luxe en romantische uitstraling heeft. Voor de poten van de bank kies je voor hout of metaal. 

Stofsoort en kleur kiezen

Je kiest niet alleen uit de stoffen en kleuren die wij online aanbieden, in de showroom is namelijk veel meer mogelijk. Zie je online dan niet direct een kleur of stofsoort die je aanspreekt, dan raden we je aan om in de showroom te komen kijken. De stofsoorten en kleuren die we aanbieden zijn volgens de nieuwste trends gekozen. Daarbij houden we ook altijd rekening met de gebruiksvriendelijkheid. Je hebt ook de mogelijkheid om je bankstel aan te vullen met lage kussens in de gewenste kleur. Indien gewenst kan je je bankstel aanvullen met een van de Love salontafels en/of bijzettafels van dezelfde fabrikant om het plaatje compleet te maken.

Designer van dit bankstel | Ian Archer

Valentin is een van de prachtige bankstellen van het Deense SITS. En zoals we van SITS gewend zijn, is ook dit bankstel ontworpen door een van de top designers waar het design meubelmerk mee samenwerkt. Ian Archer, geboren in Rugby, Engeland, is het brein achter het ontwerp van deze bijzonder comfortabele en vooral luxe bank. Kijk je naar het Valentin bankstel, dan zie je dat Archer vooral heeft gekozen voor een klassieke, tijdloze en luxe uitstraling die past in verschillende inrichtingen. Het is niet voor niets dat Ian Archer ook nadat hij in 1988 als zelfstandige aan de slag ging, nog menig award voor zijn mooie ontwerpen wist te winnen. Met het Valentin bankstel van SITS haal je dan ook een echte 'Archer' in huis. 

Een Valentin bankstel samenstellen en bestellen bij Furnea

Kies je voor kwaliteit en voor een uitstekende klantenservice, dan stel je je Valentin bankstel van Sits samen bij Furnea. We nodigen je uit om bij ons in de showroom alle mogelijkheden omtrent stoffen en kleuren te komen bekijken. We raden je altijd aan het voor jou geadviseerde onderhoudsmiddel mee te bestellen. Zo verleng je de levensduur aanzienlijk en blijft je bankstel in optimale conditie. We geven je altijd 5 jaar garantie op je gehele bestelling. Daarnaast heb je, afhankelijk van de waarde van je bestelling, de mogelijkheid om achteraf te betalen of om te betalen in drie rentevrije termijnen. Bestel je de iProteqt All in House Service mee? Indien zich gedurende de serviceperiode van 5 jaar calamiteiten met het meubel voordoen staat ons Service Centre volledig tot je beschikking.