Opbergbed : Slim bedacht

(19 artikelen)

Het opbergbed

Je hebt het vast wel eens gedacht als je zo’n prachtig boxspringbed zag: wat zonde van die ongebruikte ruimte daaronder! Zou het niet handig zijn als je die ruimte kon benutten? Dat vonden wij nou ook. En wij waren niet de enigen: er zijn hele collecties slaapkamer meubels waarbij precies die ruimte, onder het matras, is gebruikt voor opbergruimte: het opbergbed! Bij een bed met opbergruimte til je eenvoudig de bedbodem op, dat vervolgens door stevige scharnieren op zijn plaats blijft. Dan zie je de zee van ruimte die het opbergbed tweepersoons jou biedt. Voor al die zaken waar je niet iedere dag bij hoeft.

Er is een opbergbed voor iedere smaak en voor ieders comfort

Het opbergbed is eigenlijk de basis van je bed, of anders gezegd: je ledikant. Je bestelt je matrassen er los bij, net als eventuele nachtkastjes. Het hoofdbord is verkrijgbaar in sierlijke en moderne uitvoeringen en in verschillende kleuren. Zo stel jij jouw ideale bed met veel opbergruimte met de matrassen samen. En heb je je bedden uitgezocht, dan heb je misschien nog wel meer slaapkamer meubels nodig. Dat treft! Onze collectie is voorzien van alles wat jij maar kunt wensen, van een kaptafel tot een schuifdeurkast en alles daartussenin. En jouw smaak zit er vast bij!

Als je geen ruimte hebt voor een extra kast

Zeker als je nogal wat op te bergen hebt en eigenlijk de ruimte niet hebt voor een extra kast is een opbergbed echt perfect.  Hoewel de meeste mensen vaak vanuit praktische overwegingen kiezen voor een bed met veel opbergruimte, heeft het geheel vaak een prachtige en solide uitstraling.  Daarom ook is het ook als je wel voldoende ruimte hebt een overweging voor een opbergbed te kiezen. Gewoon, omdat het zo mooi staat in de ruimte.  Je zou verder kunnen kiezen om juist in je bed belangrijke spullen op te bergen. Heb je die altijd in de buurt, zelfs als je slaapt.

Het zijn stuk voor stuk bedden met uitstraling

Furnea biedt het beste wat er is op het gebied van het opbergbed. Als je kiest vanuit puur praktische overwegingen een dergelijk bed, zal het je wellicht minder interesseren maar het zijn stuk voor stuk bedden met uitstraling. Bovendien bieden ze verrassend veel opbergruimte. In de slaapkamer is het meteen de grote blikvanger, meer in elk geval dan een regulier bed dat is.  De bedden vind je bij Furnea in verschillende uitvoeringen en steeds is sprake van een stevig textuur. Met een bed met opbergruimte benut je elke centimeter in je huis en is het afgelopen met dat rommelige karakter van je slaapkamer.

Opbergboxen zijn nog een stuk schoner ook

Opbergboxen zijn ook schoner. Iedereen weet dat vuil zich na verloop van tijd altijd onder het bed ophoopt. In het geval van een bed met opbergruimte is dat dus niet mogelijk, die ruimte is er immers niet.  Door deze bedden juist bij Furnea te kopen, weet je zeker dat je bedden koopt van de beste kwaliteit die bovendien staan voor een lange levensduur. Bovendien gaat de opbergruimte op geen enkele manier ten koste van je slaapcomfort. Want wij bij Furnea weten hoe belangrijk dat is. De bedden zijn dermate geproduceerd dat de mate van comfort altijd blijft. Dat staat bij de bedden die Furnea koopt namelijk altijd voorop. Altijd goed je eens in deze bedden te verdiepen, ook als je nu (nog) niet te maken hebt met ruimtegebrek. Want wat niet is, kan nog komen. 

Bestel je opbergbed online bij Furnea.nl

Plaats je opbergbed en alle andere meubels die je hebt gekozen in de winkelmand en je bent nog maar een paar muisklikken verwijderd van de bezorger. Die laatste levert jouw meubels verzekerd bij je af en met de Track en Trace die je van ons krijgt, kun je precies volgen wanneer hij bij jou op de stoep zal staan. Met jouw opbergbed, ledikant of nachtkastjes tegen de beste prijs, dankzij onze slimme inkopers. Want die weten niet alleen de leukste adresjes, maar ook de betaalbaarste. En ze zijn ook nog eens heel geslepen in het onderhandelen, daarom vind je een opbergbed goedkoop hier online.

Samenvatting:

Met een bed met opbergruimte benut je op uiterst efficiënte wijze de ruimte in je slaapkamer. Daardoor behoort een rommelige slaapkamer voortaan tot het verleden. Vanwege de uitstraling van deze bedden - solide en robuust vooral- zie je dat ook steeds meer mensen die wel degelijk voldoende ruimte hebben voor een dergelijk bed hebben.  Bovendien is een opbergbed schoner om de simpele reden dat vuil zich niet onder het bed kan nestelen. Bij Furnea vind je deze bedden in verschillende uitvoeringen van merken die allemaal kwaliteit bieden. De opbergruimte gaat nooit  ten koste van het slaapcomfort overigens. Besef wel dat je met een bed met opbergruimte echt een blikvanger in je slaapkamer hebt, een blikvanger met uitstraling en ongekend veel opbergruimte. Want ook daar zul jij je echt over verbazen. Kijk dus ook als je niet met ruimtegebrek te maken hebt eens naar zo’n bed. Als je althans een eyecatcher in je slaapkamer wenst.