Slim bedacht: een opbergbed

(53 artikelen)

Je hebt het vast wel eens gedacht als je zo’n prachtig boxspringbed zag: wat zonde van die ongebruikte ruimte daaronder! Zou het niet handig zijn als je die ruimte kon benutten? Dat vonden wij nou ook. En wij waren niet de enigen: er zijn hele collecties slaapkamer meubels waarbij precies die ruimte, onder het matras, is gebruikt voor opbergruimte: het opbergbed! Bij een opbergbed til je eenvoudig de bedbodem op, dat vervolgens door stevige scharnieren op zijn plaats blijft. Dan zie je de zee van ruimte die het opbergbed tweepersoons jou biedt. Voor al die zaken waar je niet iedere dag bij hoeft.

Er is een opbergbed voor iedere smaak en voor ieders comfort

Het opbergbed is eigenlijk de basis van je bed, of anders gezegd: je ledikant. Je bestelt je matrassen er los bij, net als eventuele nachtkastjes. Het hoofdboord is verkrijgbaar in sierlijke en moderne uitvoeringen en in verschillende kleuren. Zo stel jij jouw ideale opbergbed met matrassen samen. En heb je je bedden uitgezocht, dan heb je misschien nog wel meer slaapkamer meubels nodig. Dat treft! Onze collectie is voorzien van alles wat jij maar kunt wensen, van een kaptafel tot een schuifdeurkast en alles daartussenin. En jouw smaak zit er vast bij!

Bestel je opbergbed online bij Furnea.nl

Plaats je opbergbed en alle andere meubels die je hebt gekozen in de winkelmand en je bent nog maar een paar muisklikken verwijderd van de bezorger. Die laatste levert jouw meubels verzekerd bij je af en met de Track en Trace die je van ons krijgt, kun je precies volgen wanneer hij bij jou op de stoep zal staan. Met jouw opbergbed, ledikant of nachtkastjes tegen de beste prijs, dankzij onze slimme inkopers. Want die weten niet alleen de leukste adresjes, maar ook de betaalbaarste. En ze zijn ook nog eens heel geslepen in het onderhandelen, daarom vind je een opbergbed goedkoop hier online.