SALE | Geniet nu van 10% tot 50% korting op onze volledige collectie!
*Uitgezonderd merken Richmond Interiors, Floorify, Davidi Design en Tenzo.

Vierkante bijzettafels bij Furnea

(56 artikelen)

Vierkante bijzettafels bij Furnea | We love squares! Jij ook?

Vierkante bijzettafels om jouw interieur compleet te maken

Ronde, rechthoekige, ovale en vierkante bijzettafels. Kleine tafeltjes worden al sinds het begin van de 20e eeuw gebruikt om interieurs te verfraaien. Aan het einde van de 20e eeuw verdwenen ze even uit het woonbeeld. Maar sinds een aantal jaar is de bijzettafel weer helemaal hot en happening. Je kunt ze in allerlei vormen kopen. En met een vierkante bijzettafel kun je echt alle kanten op. Veel meer dan 4 kanten. Zet bijvoorbeeld naast de bank om een glas drinken op te zetten of jouw leesbril op te leggen. Plaats in de hoek van de kamer met een leuke tafellamp. Of wat denk je van in de badkamer met een mooi windlicht of een bakje badparels? Als handig en stijlvol nachtkastje in de slaapkamer misschien? Bijzettafeltjes passen in werkelijk elke ruimte in huis!

Vierkant bijzettafeltje van hout tot hoogglans witte vierkante bijzettafel met lade

Bij Furnea verkopen we zoveel mooie en stijlvolle vierkante bijzettafels dat je er bijna vierkante ogen van krijgt. Een leuk vierkant bijzettafeltje van hout bijvoorbeeld met een verweerde look. Liever wat moderner? We hebben ook diverse hoogglans tafeltjes. Wat denk je van een witte vierkante bijzettafel met lade of met een los dienblad? Handig! Een stoer vierkant bijzettafeltje met betonlook, een hoge vierkante glazen bijzettafel als plantenzuil of een opvallend S-vormige tafeltje. Je vindt echt van alles in ons aanbod bijzettafels. Kijk maar eens rond!

Tip: Vroeger was het gebruikelijk om een set van drie tafeltjes neer te zetten. Elk met een ander formaat, zodat je ze eenvoudig onder elkaar kunt schuiven. In onze collectie vind je diverse van deze zogenaamde mimisets met drie vierkante bijzettafels. En dan in een eigentijds jasje!   

Mogen we je voorstellen aan onze meubelmerken?

We werken met veel plezier samen met een aantal meubelmerken. Meubelmerken waarvan we weten dat ze met veel zorg, liefde en aandacht vierkante bijzettafels en andere schitterende meubels ontwerpen. Sky Style staat bijvoorbeeld bekend vanwege de gevarieerde en uitgebreide collectie eigentijdse meubels. De designers zijn dol op hout en originele vormen. Interlink SAS kiest voor een mix van traditie en innovatie. Oftewel klassieke bijzettafels in een modern jasje. En zo zijn er nog meer meubelmerken met elk hun eigen visie en kwaliteiten. Davidi Design bijvoorbeeld, M2 Kollektion en vele anderen.  

Vierkant tafeltje kopen bij Furnea

Een vierkant tafeltje kopen? Welkom bij Furnea! Bij ons bestel je vierkante bijzettafels van uitstekende kwaliteit voor een aangename prijs. Elke tafel is stevig, praktisch en natuurlijk prachtig om te zien. Je hebt dan ook gegarandeerd jarenlang plezier van jouw aankoop. Bezorging is gratis en je mag de vierkante tafel binnen 100 dagen kosteloos retourneren. Zonder opgaaf van reden. Wij van Furnea maken jou graag blij met een vierkante bijzettafel die je vol trots in jouw interieur neerzet. Naast vierkante bijzettafels verkopen we natuurlijk nog veel meer mooie meubels! Van grote kasten tot kleine tafellampen. Kom je bij ons shoppen?

Bekijk ook onze marmeren bijzettafels.