Serveertafels bij Furnea

(11 artikelen)

Serveertafels bij Furnea

Serveren & decoreren

Een serveertafel is past in ieder interieur! Sterker nog: als je er eenmaal eentje hebt wil je niet meer zonder. De serveertafel wordt ook wel serveerwagen, bar cart of keukentrolley voor de woonkamer genoemd. In eerste instantie is de serveertafel ontworpen om, de naam zegt het al, eten en drankjes te serveren. De tafels worden vaak gebruikt om flessen likeur, whisky of wijn en mooie kristallen glazen op neer te zetten. Super classy! Maar, je kunt hem ook heel leuk stylen. Een serveertafel is bijvoorbeeld een leuke vervanger voor een bijzettafel. Doe eens lekker eigenwijs en zet hem vol met planten of maak er een gezellig hoekje van met fotolijstjes, decoratieve beeldjes en heerlijk ruikende geurkaarsen.

De serveertafel op wielen

Misschien wel het grootste voordeel van een serveertafel zijn de wielen. Een serveertafel op wielen geeft je veel ruimte en vrijheid. Je kunt hem namelijk gemakkelijk verplaatsen. Bijvoorbeeld van de keuken naar de woonkamer. Heb je een gezellig borrel avondje met vrienden en wil je niet steeds opstaan om de drankjes bij te vullen? Dan kun je de serveertafel gemakkelijk verplaatsen en naast je bank of salontafel neerzetten. Een serveertafel op wielen maakt het leven dus een stukje gemakkelijker. De meeste modellen zijn bovendien voorzien van wieltjes met een slot. Hierdoor kan het meubel niet zomaar wegrijden. Bijvoorbeeld als je per ongeluk tegenaan stoot. Je merkt dat een serveertafel zichzelf onmisbaar maakt.

Met deze meubelmerken steel jij de show

Vroeger was een serveertafel vooral praktisch. Tegenwoordig zijn deze items een vast onderdeel van ons interieur. Je merkt dan ook dat meubelmerken veel aandacht besteden aan het ontwerp en de uitstraling. Een veel voorkomende stijl onder de serveerwagens is classy & chic. De modellen zijn uitgevoerd in de kleuren goud en zilver. Qua materialen zie je veel glas en marmer. Staat deze stijl je aan? Dan zijn de ontwerpen van het meubelmerk Sky Style zeker de moeite waard. De collectie heeft een luxe uitstraling en bestaat uit verschillende modellen met ieder een eigen vormgeving. Een serveertafel met flessenhouders of een serveertafel met opstaande randen zodat je flessen niet kunnen vallen? Je vindt ze allemaal in onze collectie.

Serveertafel kopen bij Furnea

Waarschijnlijk heb onze collectie al bekeken en gemerkt dat er heel veel mogelijkheden zijn. Een leuk en passend model uitzoeken kan dus best lastig zijn. Neem vooral je tijd. Want dat is natuurlijk het grote voordeel van online meubels kopen bij Furnea. Je kunt er nog even over nadenken, een paar modellen naar je buurvrouw doorsturen zodat ze mee kan kijken en je kunt gemakkelijk vergelijken. Heb je een serveertafel besteld maar valt deze achteraf toch een beetje tegen? Geen paniek! Bij Furnea heb je 100 dagen retourrecht. Ook na je aankoop kun je rustig de tijd nemen om te beslissen of je de serveertafel wilt houden.