SALE | Profiteer nu van 10% tot 50% korting op al onze tv-meubels!
*Deze actie geldt niet voor het merk Richmond Interiors.

Boomstam bijzettafels bij Furnea

(4 artikelen)

Boomstam bijzettafels bij Furnea | Het mooiste van Moeder Natuur

Boomstam tafeltjes: de mooiste natuurlijke blikvangers

Een boomstam als bijzettafel? Hartstikke leuk en origineel! Boomstam bijzettafels kenmerken zich door een natuurlijke en nonchalante uitstraling. Heb jij een landelijk interieur met dierenvelletjes op de vloer en geweien aan de muur? Daar past een boomstam bijzettafeltje natuurlijk perfect bij. Echter ook in bijvoorbeeld een modern of industrieel interieur is zo’n bijzondere houten verschijning erg fraai om een vleugje natuur toe te voegen. Wat ons betreft verdient elk interieur een boomstamtafel! Leuk om een plant, een beeld of andere woonaccessoire op te zetten. Of plaats naast de bank voor jouw boek of een kop koffie.  

Van boomstam tafeltje in de woonkamer tot boomstam nachtkastje

Geen mens is hetzelfde en dat geldt ook voor de boomstam tafeltjes in onze collectie. Elke boom is uniek, waardoor ook elk boomstam tafeltje uniek is. Gelukkig maar, want niemand is fan van eenheidsworst, toch? Bij Furnea vind je een groot aantal boomstam bijzettafeltjes. Van een houten boomstam bijzettafel met diverse boomschijven tot een boomstam nachtkastje met een enkele boomschijf. Een boomstam in de lengte is ook erg fraai als tafelblad. Bijvoorbeeld met slanke metalen poten. Elke bijzettafel kun je natuurlijk ook prima als salontafel gebruiken als je wilt. In enkel- of meervoud.

Tip: In onze collectie vind je ook boomstam eetkamerbanken. Die kun je uitstekend als bijzettafel neerzetten. Bijvoorbeeld tegen de muur in de woonkamer of in de hal. Paar stijlvolle kussentjes en woonaccessoires erop en voilà. Hartstikke leuk!

Boomstam bijzettafels van onze interieurmerken

M2 Kollektion, Davidi Design, Sky Style. Dat zijn enkele interieurmerken die prachtige boomstam bijzettafels ontwerpen. En verkopen natuurlijk. En laat Furnea nou een van de verkooppunten zijn van die schitterende designs. Wij houden van bijzettafels waar we op kunnen vertrouwen. Boomstam tafeltjes die uniek zijn, stevig in elkaar zitten en die je vol trots aan iedereen wilt laten zien. En onze meubelleveranciers denken daar gelukkig precies zo over. Heb jij hetzelfde idee? Dan nodigen we je graag uit om een blik te werpen op de boomstam bijzettafels in onze webshop!

Boomstam bijzettafel kopen bij Furnea

Een houten boomstam bijzettafel kopen? Welkom bij Furnea! We hebben een ruim aanbod boomstam bijzettafels, hanteren snelle levertijden, bezorging is gratis en retourneren mag kosteloos binnen 100 dagen. Best goede voorwaarden al zeggen we zelf. Wij maken onze klanten graag blij. Bovendien ontvang je 5 jaar gegarandeerd garantie op jouw aankoop en betaal je bij ons in een beveiligde omgeving. Ben je in de buurt van Schiedam? Kom dan ook eens langs in onze showroom om wooninspiratie op te doen. Naast boomstam bijzettafels verkopen we trouwens nog meer boomstamtafels. Een mooie eettafel of salontafel met boomstam tafelblad bijvoorbeeld. Shop 24/7 bij Furnea!