Groene Keuzes: Geef je Huis een Milieuvriendelijke Make-over met Furnea

(620 artikelen)

Hippe meubels voor de eco-bewuste mens | Furnea

Dus jij hoort ook steeds vaker het woord 'duurzaam'? Maar wat betekent het eigenlijk en kun je het ook toepassen in je huis? Bij Furnea hebben we een grote selectie coole duurzame meubels voor een trendy en milieuvriendelijk interieur.

Duurzaam, wat is dat?

Duurzaamheid gaat over het maken van dingen die een leven lang meegaan, terwijl we de natuur en het milieu zo min mogelijk belasten. We willen tenslotte dat onze prachtige planeet ook in de toekomst bewoonbaar blijft, toch? Dat betekent grondstofbesparend produceren, maar ook oog hebben voor de mensen en de omgeving. We zoeken de juiste balans tussen mensen, milieu en economie. Duurzaamheid is super belangrijk, want we putten onze planeet uit. We vragen veel van de aarde, te veel eigenlijk. En dat beïnvloedt het klimaat behoorlijk negatief. Als we de aarde in goede staat willen doorgeven aan toekomstige generaties, moeten we duurzamer gaan leven.

Wat maakt iets duurzaam?

Duurzame spullen zijn gemaakt van kwaliteitsmaterialen die lang meegaan en tegen een stootje kunnen. Denk bijvoorbeeld aan gerecyclede materialen zoals gerecycled glas. Ook natuurlijke materialen zoals rotan, bamboe, katoen en linnen zijn super duurzaam. Maar het is wel belangrijk dat deze natuurlijke materialen afkomstig zijn van een bron die nooit opraakt. Op die manier nemen we niet meer van de aarde dan het kan teruggeven en is er minimale bewerking nodig.

Wat heeft Furnea te bieden?

Bij Furnea vind je verschillende interieurstijlen die perfect passen bij een duurzaam interieur. Denk bijvoorbeeld aan houten meubels met een FSC-keurmerk, waarvan het hout afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen. Ook meubels van rotan, staal en gerecycled hout maken deel uit van onze duurzame collectie.

Bij Furnea duurzaamheid op nummer één

Furnea neemt duurzaamheid heel serieus. Daarom bieden we je graag een reeks duurzame merken aan. Zoals de Bliss-serie van het Nederlandse meubelmerk Richmond Interiors en de vloeren van het Belgische merk Floorify.

Duurzame meubels scoren bij Furnea

Bij Furnea vind je alleen meubels van topkwaliteit, wat precies past bij onze visie op duurzaamheid. Neem een kijkje bij onze diverse merken en stel je eigen unieke set samen. Heb je de perfecte duurzame meubels gevonden en kun je al helemaal voor je zien hoe ze in je huis staan? Bij Furnea krijg je altijd de beste service. Daarbovenop krijg je standaard 5 jaar garantie en 100 dagen bedenktijd op je aankoop. Je kunt kiezen uit verschillende betaalopties. Afhankelijk van hoeveel je besteedt, kun je achteraf betalen of in drie rentevrije termijnen.