Richmond Interiors Cambon serie | moderner wordt het niet!

(20 artikelen)

Cambon serie: moderner wordt het niet!

Wie denkt dat perfectie niet bestaat, moet de Cambon meubels van Richmond Interiors gezien hebben. Ze bestaan namelijk uit de ideale mix van strakke vormen en elegante kleuren. Deze meubels zijn dan ook echte vreugdebrengers voor in je industriële interieur. Je vindt ze allemaal terug bij Furnea!

Meesterwerken voor in je interieur

Denk jij dat kunst enkel een schilderij aan de muur is? Dan ben je verkeerd! Kunst kent namelijk vele vormen. Ook meubels kunnen ware kunstwerkjes zijn. Als er één serie is die daarvan het bewijs is, dan is het toch wel de Cambon-serie! De meubels die je daarin terugvindt, hebben namelijk een unieke vormgeving. Vaak worden er speelse vierkantige en rechthoekige vormen gebruikt.

Daarnaast combineren ze goud en zwart op een perfecte manier. Deze kleuren stralen dan ook pure luxe uit. Ook het eiken gefineerd mdf-hout en metaal geven de meubels een bijzonder karakter. Met de Cambon serie, tover jij je huis dus om tot een levend schilderij!

Krachtige blikvangers

De Cambon woonkamermeubels zijn krachtige blikvangers. Zo is hun schoonheid krachtig genoeg om je hele interieur te laten stralen. Dankzij de duurzame materialen, zijn het ook letterlijk krachtige blikvangers.

Deze meubels maak je namelijk zomaar stuk. Ze zijn robuust vormgegeven en gemaakt om jou eindeloze jaren plezier te schenken. Met behulp van onze Wood Decor Cleaner is het zelfs mogelijk om de levensduur van de meubels nog aanzienlijk te verlengen. Dit product is dus interessant om bij te bestellen!

Alles voor een moderne woonkamer

Eén industrieel meubel in je woonkamer plaatsen? Zo creëer je niet echt een modern interieur. Natuurlijk zorgt ook slechts één meubel al voor een bijzondere sfeer. Maar het is niets vergeleken met wat je kunt bereiken als je meerdere meubels uit een serie gebruikt. Op die manier past alles namelijk perfect samen. Bovendien kun je zo in ieder hoekje van de ruimte van schoonheid genieten.

Met de Cambon meubels kun je dit verwezenlijken. De collectie bevat namelijk heel wat verschillende woonkamermeubels. Zo is er een bijzettafel, een salontafel, een wandkast, een salontafel blok, een bijzettafel blok, een tv-meubel en een dressoir.

Hypermoderne meubels kopen bij Furnea

Wil jij ook hypermoderne meubels kopen en jouw interieur laten stralen? Dan ben je bij Furnea op de juiste plaats. Zeker als je het fijn vindt om allerlei extra's te krijgen. Furnea biedt je namelijk 5 jaar gegarandeerde garantie.

Twijfelaars zitten bij ons ook goed. Want als je je meubels reeds ontvangen hebt, maar toch liever andere wilt, kun je ze gratis retourneren. Daarvoor krijg je maar liefst 100 dagen de tijd. Daarnaast staan wij altijd voor je klaar en kun je ook steeds in onze showroom terecht!