Zit sta bureau bij Furnea | Ga zittend of staand aan werk!

(88 artikelen)

Zit sta bureaus bij Furnea

Zitten of staan?

Heb jij het zit sta bureau al ontdek?! Dit innovatieve werkkamer meubel is de trend op het gebied van ergonomisch werken. Het zit sta bureau zien we terug in alle moderne kantoorinrichtingen. En dit is zeker niet alleen vanwege het uiterlijk. Een verstelbaar bureau draagt namelijk bij aan een goede werkhouding waardoor je gezondheidsproblemen voorkomt. Je herkent het waarschijnlijk wel: halverwege de dag weet je niet meer hoe moet zitten of krijg je last van je rug en nek. Of je bent wat langer/korter dan je collega’s waardoor de bureaus eigenlijk niet geschikt zijn voor jouw lichaamslengte. Met een zit sta bureau bureau zijn deze problemen verleden tijd! Zoals de naam al zegt: een zit sta bureau kun je heel gemakkelijk in hoogte verstellen waardoor je bijvoorbeeld ook even kunt gaan staan achter je bureau. Een in hoogte verstelbaar bureau maakt bewegen op je werkplek dus een stuk gemakkelijker.

Je zit sta bureau instellen

Wat is een goede, ergonomische werkhouding? Natuurlijk is dit voor iedereen verschillend. Het is belangrijk dat je armen in een hoek van 90° kunnen rusten op je zit sta bureau. Dit geldt overigens ook voor de hoogte van je stoel. Wanneer je op een bureaustoel zit moeten je benen in een hoek van 90° graden op grond staan. Maar waarom is een ergonomische zithouding en een in hoogte verstelbaar bureau nou zo belangrijk? Het is algemeen bekend dat mensen met een kantoorbaan heel de dag (vaak op een verkeerde manier) achter hun bureau zitten. Een zit sta bureau geeft je de vrijheid om te kunnen wisselen tussen zitten en staan. Vooral tijdens het staand werken is je lichaam veel meer in beweging. Hierdoor verbrand je calorieën en stijgt je concentratievermogen. Daarnaast is het heel prettig om even samen met je collega achter je bureau te kunnen gaan staan om iets te bespreken.

Innovatieve meubelmerken

Een zit sta bureau is de nieuwste innovatie op het gebied van kantoorinrichting. En dankzij onze meubelmerken hebben wij deze fantastische bureaus ook aan onze collectie toegevoegd. Een koploper als het gaat om innovatie is het meubelmerk Bondy Living. Dit merk heeft diverse verstelbare bureaus uitgebracht waaronder het elektrisch verstelbare bureau. Dit model heeft een motortje waardoor je met één druk op de knop kunt wisselen tussen zittend en staand werken. Nog een innovatie merk is het meubelmerk Germania. Dit Duitse meubelmerk heeft een indrukwekkende collectie werkkamer meubels waaronder het zit sta bureau. Nog een groot voordeel: deze meubelmerken bieden ook bijpassende werkkamer meubels aan. Wil je jouw zit sta bureau dus uitbreiden met een ladeblok of kantoorkast? Dan is dat geen probleem!

Ook handig om is te kijken naar lectuurbakken

Zit sta bureau kopen bij Furnea

Wil jij de beste werkplek voor jezelf of je personeel? Kies dan voor een zit sta bureau van Furnea. Bekijk ons assortiment en bestel jouw sta bureau vandaag nog online. Wij bezorgen hem gratis en snel bij je thuis of op kantoor. Bovendien heb je standaard 5 jaar gegarandeerd garantie op je aankoop. Wij staan achter de kwaliteit van onze producten waardoor we er natuurlijk vanuit gaan dat je geen beroep hoeft te doen op de garantie. Maar mocht er toch iets gebeuren met je zit sta bureau, dan kun je altijd bij ons terecht. Wij helpen je om je klacht op te lossen, dat beloven we!