Bondy Living

(76 artikelen)

Bondy Living bij Furnea | Eigenwijze Belgen met unieke design meubels

Anders dan anders, een tikkeltje eigenwijs, met een knipoog. Deze omschrijving is kenmerkend voor de fraaie meubelcollectie van het Belgische meubelmerk Bondy Living. De ontwerpers van Bondy Living zijn echte trendsetters op woongebied. En als trendsetter móet je natuurlijk gewoon een beetje eigenwijs zijn. De bestaande collectie van het meubelmerk is zeer uitgebreid en gevarieerd. Daarnaast zijn de ontwerpers constant op zoek nieuwe invalshoeken bij het creëren van prachtige meubels en woonaccessoires. De collectie wordt dan ook regelmatig uitgebreid met unieke en verrassende blikvangers. Bij Furnea zijn we stiekem best dol op die eigenwijze mensen van het meubelmerk Bondy Living!

Design meubels van het meubelmerk Bondy Living blijven verbazen

De collectie van het meubelmerk Bondy Living bestaat uit onalledaagse woonkamer meubels en woonaccessoires. Meubels die je blijven verbazen. Denk bijvoorbeeld aan een prachtige moderne hanglamp, een ronde glazen eettafel of een creatieve bijzettafel. Ook een werkkamer kun je helemaal inrichten met de design meubels Bondy Living. Wat denk je bijvoorbeeld van een groot hoogglans hoekbureau, een originele opbergkast of een comfortabele en stijlvolle bureaustoel? Bondy Living gaat verder dan jouw verbeelding. En dat zegt niks over jouw verbeelding, maar wel over de veelzijdigheid van de collectie van dit meubelmerk. En over de eigenwijsheid ervan. Dus geef jouw ogen en fantasie de kost!

Bondy Living meubels kopen bij Furnea

Onze inkopers doen graag zaken met de eigenwijze creatievelingen van Bondy Living. De ontwerpen zijn niet alleen prachtig om te zien en uniek, maar zitten ook zeer stevig in elkaar en zijn functioneel. Bovendien zijn de ontwerpen van het meubelmerk uitstekend betaalbaar. Waarom zou design onbetaalbaar moeten zijn? Binnen een paar muisklikken ben jij de eigenaar van een of meerdere meubels van Bondy Living. Je krijgt van ons een bevestigingsmail met daarin een Track en Trace code. Daarmee kun je je verzekerde bestelling stap voor stap volgen. Toch niet helemaal happy met jouw aankoop? Dan heb je 100 dagen retourrecht. Vragen mag je altijd stellen aan onze klantenservice. Ga jij ook voor zo’n meubel met knipoog van het meubelmerk Bondy Living?