SALE | Profiteer nu van 10% tot 50% korting op al onze tv-meubels!
*Deze actie geldt niet voor het merk Richmond Interiors.

Kasten bij Furnea

(1463 artikelen)

Kasten bij Furnea | Voor al jouw mooie en minder mooie spullen

Lekker opgeruimd staat netjes

Slingert het speelgoed van jouw kinderen regelmatig door de woonkamer? Ligt er steevast een stapel boeken op de grond naast jouw bed? Heb je geen idee waar je het nieuwe servies moet neerzetten? Wij hebben de oplossing: koop een kast! Kasten zijn de perfecte meubels om al jouw mooie en minder mooie spullen in op te bergen. Bovendien voorziet een fraaie kast jouw interieur ook nog eens van meer uitstraling. Zeker als je er jouw mooiste woonaccessoires in uitstalt of bovenop zet. En alles waar je liever niet naar kijkt, zoals dat vreselijke erfstuk van jouw oma of de modderschoenen van jouw kind? Lekker achter een deurtje in een dichte opbergkast verstoppen.

De kasten van Furnea: nachtkastjes, dressoirs, opbergkasten en ladekasten

In de collectie van Furnea vind je kasten in allerlei stijlen en formaten. Een mooi houten dressoir voor in de woonkamer bijvoorbeeld of een leuk landelijk nachtkastje naast het bed. Een grote kantoorkast of ladekast is ideaal in de werkkamer. Onmisbaar als je jouw werkplek netjes opgeruimd wilt houden. Minimalistisch, vintage, bohemien, Scandinavisch, industrieel, landelijk, klassiek, modern. Voor welke look je ook gaat, in ons aanbod vind je vast en zeker een kast naar jouw smaak.

Tip: Op zoek naar een perfecte plek om spullen waar jij enorm trots op bent te showen? Kies van voor een design vitrinekast! En weet je wat ook leuk is? Kasten in verschillende stijlen combineren!

Van grote kantoorkast van Maja Moebel tot modern dressoir van Tenzo

We werken samen met diverse meubelleveranciers. Elk meubelmerk heeft weer een hele eigen visie en stijl als het gaat om het ontwerpen van kasten. Zo staat Germania bekend vanwege de strakke moderne meubels. Vooral op hal meubels zijn ze dol bij dit meubelmerk. In de collectie van Interlink SAS vind je werkelijk waar van alles. Van een grote knalrode vitrinekast tot een houten buffetkast in landelijke stijl. En Priya is weer geliefd om de unieke kasten met vintage uitstraling. Maak eens een tour langs de meubelmerken. Zo krijg je een goed beeld van de grote hoeveelheid kasten die te koop zijn in onze webshop!

Kast kopen bij Furnea

Kast kopen? We heten je met veel plezier welkom bij Furnea! Wij staan voor betaalbaar design en je vindt in ons aanbod dan ook prachtige design dressoirs, ladekasten, opbergkasten en nachtkastjes voor aangename prijzen. Bovendien hanteren we snelle levertijden, ontvang je 5 jaar gegarandeerd garantie en is de bezorging gratis. Kasten retourneren kan kosteloos binnen 100 dagen. Onze meubelmontagedienst zet de kast tegen een kleine vergoeding meteen na ontvangst in elkaar als je dat wilt. Lekker makkelijk! Ga voor een interieur met karakter, een interieur waar je trots op bent, een opgeruimd interieur dat gezien mag worden. Kies voor een van de kasten in ons aanbod!