Kapstokken bij Furnea

(123 artikelen)

Kapstokken bij Furnea | Geen hal of gang is compleet zonder kapstok

Jassen, tassen en dassen netjes aan de kapstok

Een wandkapstok of staande kapstok is onmisbaar in de gang of hal van elk woonhuis. Kapstokken zijn natuurlijk in eerste instantie functioneel. Waar laat je anders al die jassen, tassen en sjaals? Maar daarnaast moet een kapstok uiteraard ook mooi zijn. Anders kun je net zo goed een paar spijkers in de muur slaan. En zeg nou zelf, dat is toch geen gezicht. Een kapstok is niet alleen onmisbaar in een woonhuis, maar ook een restaurant, café, wachtruimte en kantoor kan niet zonder zo’n handige woonaccessoire. Eigenlijk overal waar je jouw jas uittrekt, zou een stijlvolle kapstok moeten staan of hangen. Wij helpen graag een handje om dit te realiseren door schitterende design kapstokken te verkopen.

Tip: naast kapstokken verkopen we ook allerlei prachtige hal meubels voor een stijlvolle entree en een opgeruimd huis. Kijk dus vooral eens rond in ons aanbod!

Wandkapstok of staande kapstok? Industrieel of modern? Hout of metaal?

Bij Furnea verkopen we dus schitterende design kapstokken. Van klein tot groot, in verschillende woonstijlen, van hout en metaal, wandkapstokken en staande kapstokken. Versier jij de muur met een metalen industriële kapstok inclusief stoere lamp? Of houd je het liever wat natuurlijker met een staande kapstok van hout? In een modern interieur past een metalen kapstok van rvs erg goed. Of wat denk je van een hoogglans kapstokpaneel met spiegel? Een roede met kledinghangers is ook praktisch of een hoedenplank voor hoedjes, petjes en kleine tasjes. Hoeveel keuze er is, dat wordt wel duidelijk als je in onze collectie kapstokken gaat rondneuzen.

Davidi Design, Germania en andere meubelmerken

Een van de bekendste meubelmerken als het gaat om kapstokken? Germania natuurlijk. Hoe kan het ook anders. Dit Duitse meubelmerk is al vanaf de oprichting zo’n 50 jaar geleden gespecialiseerd in het stijlvol inrichten van de hal met schitterende hal meubels en accessoires voor de hal. En kapstokken zijn van die hal accessoires. Ook M2 Kollektion, Davidi Design, Jual Furnishings en verschillende andere meubelmerken hebben ook een fraaie collectie kapstokken. Elk meubelmerk heeft een uniek visie en werkwijze. Daarom vind je bij Furnea een ruime en gevarieerde collectie kapstokken. Van stoere industriële kapstokken tot landelijke houten kapstokken. Voor iedere smaak wat wils!

Kapstok kopen bij Furnea

Heb je de kapstok van je keuze kunnen vinden in onze uitgebreide collectie? We wisten het wel! Dan is het tijd om die kapstok te kopen. En dat gaat snel en gemakkelijk in onze webshop. Via een paar muisklikken geregeld en dankzij onze grote voorraad heb je jouw aankoop snel in huis. In de bevestigingsmail vind je een Track en Trace, zodat je precies kunt zien waar de kapstok zich bevindt. En ben je uiteindelijk toch niet helemaal happy met je aankoop, dan kun je deze binnen 100 dagen zonder problemen retour sturen. We houden onze klanten graag tevreden. Jij blij, wij blij. Hang jij binnenkort jouw jas aan een van de fraaie design kapstokken uit ons aanbod?