Kapstokken bij Furnea

(68 artikelen)

Kapstokken bij Furnea | Geen hal of gang is compleet zonder kapstok

Jassen, tassen en dassen netjes aan de kapstok

Een wandkapstok of staande kapstok is onmisbaar in de gang of hal van elk woonhuis. Kapstokken zijn natuurlijk in eerste instantie functioneel. Waar laat je anders al die jassen, tassen en sjaals? Maar daarnaast moet een kapstok uiteraard ook mooi zijn. Anders kun je net zo goed een paar spijkers in de muur slaan. En zeg nou zelf, dat is toch geen gezicht. Een kapstok is niet alleen onmisbaar in een woonhuis, maar ook een restaurant, café, wachtruimte en kantoor kan niet zonder zo’n handige woonaccessoire. Eigenlijk overal waar je jouw jas uittrekt, zou een stijlvolle kapstok moeten staan of hangen. Wij helpen graag een handje om dit te realiseren door schitterende design kapstokken te verkopen.

Tip: naast kapstokken verkopen we ook allerlei prachtige hal meubels voor een stijlvolle entree en een opgeruimd huis. Kijk dus vooral eens rond in ons aanbod!

Wandkapstok of staande kapstok? Industrieel of modern? Hout of metaal?

Bij Furnea verkopen we dus schitterende design kapstokken. Van klein tot groot, in verschillende woonstijlen, van hout en metaal, wandkapstokken en staande kapstokken. Versier jij de muur met een metalen industriële kapstok inclusief stoere lamp? Of houd je het liever wat natuurlijker met een staande kapstok van hout? In een modern interieur past een metalen kapstok van rvs erg goed. Of wat denk je van een hoogglans kapstokpaneel met spiegel? Een roede met kledinghangers is ook praktisch of een hoedenplank voor hoedjes, petjes en kleine tasjes. Hoeveel keuze er is, dat wordt wel duidelijk als je in onze collectie kapstokken gaat rondneuzen.

Davidi Design, Germania en andere meubelmerken

Een van de bekendste meubelmerken als het gaat om kapstokken? Germania natuurlijk. Hoe kan het ook anders. Dit Duitse meubelmerk is al vanaf de oprichting zo’n 50 jaar geleden gespecialiseerd in het stijlvol inrichten van de hal met schitterende hal meubels en accessoires voor de hal. En kapstokken zijn van die hal accessoires. Ook M2 Kollektion, Davidi Design, Jual Furnishings en verschillende andere meubelmerken hebben ook een fraaie collectie kapstokken. Elk meubelmerk heeft een uniek visie en werkwijze. Daarom vind je bij Furnea een ruime en gevarieerde collectie kapstokken. Van stoere industriële kapstokken tot landelijke houten kapstokken. Voor iedere smaak wat wils!

Maak van de kapstok de blikvanger van je hal

Gek genoeg is een kapstok niet meteen het eerste meubel waar je aan denkt als jij je woning inricht. En dat terwijl het een meubel kan zijn die functionaliteit combineert met uitstraling. Met andere woorden, met onze kapstokken zorg je dat de hal een minder rommelig karakter krijgt en koop je een meubelstuk dat de hal ook nog eens extra mooi maakt.

Het ligt er natuurlijk aan welke kapstok je kiest, maar veel kapstokken kunnen als blikvanger van de hal functioneren. De kapstok hoort er dus wel degelijk bij en dat zie je nadrukkelijk terug in ons aanbod. We bieden kapstokken van verschillende interieurmerken en het aantal uitvoeringen is al lang niet meer op twee handen te tellen. Elk merk heeft een geheel eigen kapstok weten te ontwikkelen en zo is er een kapstok die past bij elke hal en elke woonstijl. Hoewel het aanbod groot is, behandelen we hier een aantal uitvoeringen die echt de aandacht trekken. Duidelijk is dat je kunt kiezen voor vooral functioneel maar ook kan je het meubel prima gebruiken als blikvanger voor in de hal. Van weinig andere meubelstukken zijn zoveel verschillende uitvoeringen. 

Een meer dan volwaardig meubel

Elke keer weer komen de interieurmerken met weer een nieuwe kapstok en het moet gezegd; daar wordt de nodige aandacht aan besteed. Een kapstok is een volwaardige halmeubel geworden. De uitvoeringen zijn zeer divers. Zo heb je kapstokken die simpel zijn en uitgevoerd zijn in eiken fineer. Nova Design heeft bijvoorbeeld een aantal van deze kapstokken in de aanbieding. Doorgaans beschikken deze kapstokken over vijf knoppen.

Uiteraard is er per knop ruimte voor meerdere jassen. Tenzo werkt vooral met kapstokken van hout en dat geeft je hal ook meteen extra sfeer en warmte. De RVS haken contrasteren mooi. Wist je wel dat er ook een kapstok is die uitgevoerd is in glas? Germania heeft er een aantal van in de collectie opgenomen. Glas staat synoniem voor stijlvol en Germania maakt ook nog eens het verschil door bij een aantal uitvoeringen met uitklapbare haakjes te werken, meestal chromen haakjes. Verkijk je niet op de haken, die een gewicht tot vijf kilogram aankunnen. 

Combineer de kapstok met een spiegel

Wat je zeker ook zou kunnen overwegen is het combineren van een spiegel met een kapstok. Mensen die op bezoek komen hangen hun jas op, kijken nog even snel in de spiegel en vervolgen hun weg naar je gezellige woonkamer. Een merk als Davidi Design houdt het ook ogenschijnlijk simpel, al zijn de kapstokken wel zeer robuust en stoer. Voor de haken maakt dit merk regelmatig gebruik van geschuurd metaal. De kapstok van dit merk is steeds goed te bevestigen en beschikt daarom vaak over twee bevestigingspunten.

Als blikvanger in de hal

Een blikvanger in de hal? Dan zou je een staande kapstok kunnen overwegen, bijvoorbeeld die van Jual Furnishings en Monaica. Jual gebruikt voor de kapstok onder meer walnoot-chroom en biedt de staande kapstok onder meer met rond voetstuk. Binnen het aanbod staande kapstokken kun je ook kiezen voor een draaiende variant. Monaica heeft ook staande kapstokken die haken op verschillende hoogtes bieden, zodat echt iedereen goed gebruik kan maken van het meubel voor in de hal. Door veel met metaal te werken ontstaat als vanzelf een strakke vormgeving.

Er is altijd een passende kapstok voor jou beschikbaar

En zo zijn er nog heel erg veel andere uitvoeringen beschikbaar van de kapstok. Ongeacht de stijl die je hebt en ongeacht hoe jij je huis hebt ingericht, er is altijd een passende kapstok binnen onze collectie die volledig aansluit bij de ruimte die je hebt en die past bij de rest van je meubels. Kapstokken voegen echt iets toe. De hal die minder rommelig oogt en de warmte die een volle kapstok uitstraalt, maken elk huis netter, warmer en gezelliger.

Kapstok kopen bij Furnea

Heb je de kapstok van je keuze kunnen vinden in onze uitgebreide collectie? We wisten het wel! Dan is het tijd om die kapstok te kopen. En dat gaat snel en gemakkelijk in onze webshop.

Via een paar muisklikken geregeld en dankzij onze grote voorraad heb je jouw aankoop snel in huis. In de bevestigingsmail vind je een Track en Trace, zodat je precies kunt zien waar de kapstok zich bevindt. En ben je uiteindelijk toch niet helemaal happy met je aankoop, dan kun je deze binnen 100 dagen zonder problemen retour sturen. We houden onze klanten graag tevreden. Jij blij, wij blij. Hang jij binnenkort jouw jas aan een van de fraaie design kapstokken uit ons aanbod?

Samenvatting

De kapstok is onmisbaar in je gang of hal. De kapstok is functioneel, want jassen, tassen en sjaals moet je wel ergens kwijt kunnen. Bovendien heeft de kapstok ook veel invloed op de uitstraling van de gang of hal. Bij Furnea hebben we verschillende soorten kapstokken, afkomstig van diverse meubelmerken. Zo kies je onder andere tussen een wandkapstok of een staande kapstok.

Kies je voor een mooie kapstok afkomstig van onze online shop, dan wordt de kapstok echt de blikvanger van de hal. Voor iedereen is er wel een geschikte kapstok terug te vinden in het assortiment van Furnea. Daarnaast bestel je ook specifiek in onze online shop vanwege onze aantrekkelijke klantenservice!