SALE | Gebruik de kortingscode: [email protected]
en ontvang 10% korting op alle lampen en vloerkleden.

Furnea showroom | Beleef onze meubels in het echt

(796 artikelen)
Artikelen worden geladen...

Meubels bekijken en bevoelen in de meubel showroom van Furnea

Online meubels kopen is de trend van dit moment. Lekker makkelijk, je hoeft de deur niet uit, winkelen kan 24/7 en betalen doe je in een beveiligde omgeving. Bovendien kun je heerlijk scrollen door het aanbod en hoef je dus niet eindeloos veel winkels door te slenteren. Toch ziet een meubel er op het scherm natuurlijk anders uit dan in het echt. En hoe zit of voelt een bank of tafel eigenlijk? Dat zie je ook niet af aan de digitale versie. Daarom hebben we bij Furnea een meubel showroom in Schiedam. In onze showroom kun je verschillende meubels in het echt beleven.

Welke Furnea meubels staan er in de showroom?

Je hebt mooie eetkamerstoelen op het oog en wilt het in onze showroom bekijken. Je hebt besloten om een tripje naar Schiedam te maken. Dan is het natuurlijk jammer als net die stoelen niet in de showroom aanwezig zijn. Om dit te voorkomen hebben we hier een overzicht gemaakt van alle Furnea meubels die in de showroom te bewonderen zijn. Je hoeft trouwens niet per se deze pagina te bezoeken. Staat een meubel in de showroom, dan hebben we dat ook aangegeven op de hoofdafbeelding van het betreffende meubel. Kan niet missen. Je mag uiteraard ook altijd bellen als je een bepaald meubel op het oog hebt en wilt weten of deze in Schiedam te bekijken is.

Wisselende collectie meubels van diverse meubelmerken

Bij Furnea verkopen we meubels van verschillende meubelmerken. In onze showroom proberen we alle meubelmerken een plekje te geven. Een comfortabele slaapbank van Innovation, een prachtige eettafel van Hubertus Meble, een oogstrelende hanglamp van Davidi Design, een modern TV-meubel van Just Racks en nog veel meer. We variëren regelmatig, zodat er elke keer wat nieuws te zien is. Hebben onze inkopers een nieuwe meubellijn ontdekt? Dan geven we je daar uiteraard graag een indruk van door een aantal nieuwe ontwerpen uit die meubellijn in de showroom te presenteren. Kortom, onze showroom met design meubels is echt een bezoekje waard!

Bezoek onze showroom met prachtige design meubels!

Plof neer in een fauteuil, laat je handen over een houten tafelblad glijden, ga even liggen op een slaapbank, vraag ons om woonadvies of kijk gewoon rond en doe wooninspiratie op! We verwelkomen je met veel plezier in onze meubelshowroom. De contactgegevens, routebeschrijving en openingstijden vind je hieronder. Sommige van onze showroom meubels hebben we op voorraad in Schiedam en kun je direct kopen en meenemen. Andere meubels moeten van iets verder komen en zijn alleen te bestellen in de online meubelwinkel van Furnea. Bezorging is gratis en je ontvangt 5 jaar gegarandeerd garantie. Dus, kom je gezellig langs in onze meubelshowroom? Wij zorgen voor de koffie!

Kom gezellig langs

Adres
Regoutstraat 1
3125BH Schiedam
Routebeschrijving

Openingstijden

Ma t/m vr: 10:00 – 18:00 uur
Zaterdag: 10:00 – 16:00 uur
Zondag: Gesloten

Feestdagen 2019

Nieuwjaarsdag dinsdag 1 januari:Gesloten
Goede vrijdag vrijdag 19 april:10:00 - 18:00
1e Paasdag zondag 21 april:Gesloten
2e Paasdag maandag 22 april:10:00 - 18:00
Koningsdag zaterdag 27 april:Gesloten
Bevrijdingsdag zondag 5 mei:Gesloten
Hemelvaartsdag donderdag 30 mei:10:00 - 18:00
1e Pinksterdag zondag 9 juni:Gesloten
2e Pinksterdag maandag 10 juni:Gesloten
1e Kerstdag woensdag 25 december:Gesloten
2e Kerstdag donderdag 26 december:Gesloten
Oudejaarsdag dinsdag 31 december:10:00 - 18:00

Contact

E: [email protected]
T: 088 - 3 088 088 [Lokaal tarief]