Kledingkasten bij Furnea | De onmisbare opberger

(248 artikelen)

Kledingkasten bij Furnea

Begin bij het begin

Een kledingkast kopen: waar moet je beginnen? Er zijn zoveel soorten, maten en kleuren waardoor je al snel door de bomen het bos niet meer ziet. Ons advies bij het kopen van een kledingkast? Begin bij het begin. En het begin is de natuurlijk de ruimte die je hebt om kasten neer te kunnen zetten. Heb je een tweede kamer waar je een kast wilt neerzetten of moet jouw kast in je eigen slaapkamer komen te staan? De beschikbare ruimte is belangrijk voor de maat en vorm van je nieuwe kledingkast. Meet daarom eerst de ruimte op en bepaal de maximale afmeting. Bij Furnea kun je filteren op hoogte, breedte en diepte waardoor je alleen de kasten die passen bij jouw wensen te zien krijgt. Vanaf daar kun je gaan kijken naar de soort, kleur en indeling van je linnenkast. 

Welke soort kledingkast?

De volgende stap is de soort kledingkast, want ook daarin zijn grote verschillen. Het is vaak niet alleen een kwestie van smaak. Je moet ook kijken naar de praktisch kant van de klerenkast. Een schuifdeurkast kenmerkt zich door de zwevende deuren. Hierdoor hoef je geen ruimte in te calculeren voor opendraaiende deuren. Het voordeel van een hoek kledingkast is dat je alle ruimte, dus ook de hoeken, volledig benut. Een kast voor in een hoek heeft wel altijd draaideuren waardoor je voor je linnenkast ruimte moet overhouden voor de opendraaiende deuren. Daarnaast is er natuurlijk ook de standaard draaideurkast. Het voordeel van deze modellen is dat je een volledig overzicht hebt van je kledingcollectie. Welke soort kledingkast past bij jouw inrichting en smaak?

Een droomkast dankzij onze meubelmerken

Een droomkast waar je echt trots op bent, dat willen we natuurlijk allemaal! Onze meubelmerken maken dat mogelijk. Een bekend en populair merk is het Zwitserse Jutzler. Dit meubelmerk is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van kledingkasten. Met een Jutzler kledingkast heb je dan ook veel mogelijkheden op het gebied van kleuren en accessoires. Maar, ook ons meubelmerk Inter Link SAS mogen we zeker niet vergeten. Dit merk staat bekend om de degelijke kledingkasten veelal gemaakt van massief hout. Daarnaast hebben we natuurlijk ook aan de allerkleinsten gedacht. Met het meubelmerk Rocky slaag je gegarandeerd voor een leuke en veilige kinderkledingkast!  

De onmisbare kast

Zoals je hebt kunnen lezen is de kledingkast simpelweg onmisbaar. Daarbij kun je kiezen uit heel erg veel verschillende soorten en maten. Bij de keuze die je maakt speelt de factor ruimte een belangrijke rol. Je kunt wel heel wat moois vinden maar als de ruimte dit niet toestaat, houdt het op. Gelukkig heb je ook modellen die bijvoorbeeld voor de perfecte opvulling van een hoek kunnen zorgen. Laten we eens kijken naar wat onze leveranciers zoals te bieden hebben en wat nu typisch is voor die leveranciers. Wat zeker is, is dat de verschillende interieurmerken kledingkasten allemaal erg hun best hebben gedaan. Een kledingkast kopen is daardoor nooit een probleem. Er is namelijk een kast voor iedere slaapkamer en ook een kast die bij de rest van je meubels past. Het wordt uiteraard een heel ander verhaal als je ruimte genoeg hebt en de kledingkast niet in de slaapkamer, maar in een andere kamer plaatst. Dan gelden geen beperkingen en wordt het aanbod nog royaler. 

De kledingkast zou in de woonkamer niet misstaan

De kledingkast is tegenwoordig zo mooi dat de kast in bepaalde gevallen ook in je woonkamer niet zou misstaan. Zo werkt Jutzler bijvoorbeeld veel met rookglas. En dat geeft een heel bijzonder effect. Wil je meer tijdloos, praktisch en stevig dan is Rocky zonder twijfel een merk waarmee jij uit de voeten kunt. Doorgaans werkt Rocky met massief grenenhout en wordt vaak whitewash lak toegepast. De opvallende kledingkast vind je zonder twijfel bij Richmond. Behalve dat biedt een Richmond kledingkast veel ruimte en hebben ze een zeer chique uitstraling. Opvallend zijn zeker die in de zwart/zilver uitvoering waarvan het merk een aantal te bieden heeft. 

Speciale kinderkledingkasten met Walt Disney thema’s

Laten we zeker niet vergeten ook de speciale kinderkledingkasten niet vergeten. Een kledingkast kopen is tegenwoordig zelfs voor kinderen een feest. Omdat Rocky over een aantal Disney licenties beschikt, kan het bijvoorbeeld een Rocky Cars kinderkledingkast aanbieden. Dat terwijl er ook een variant is die Frozen als thema heeft. Je kinderen zullen dolblij zijn met een dergelijke kledingkast. Zo goed als alle beschikbare kinderkledingkasten hebben felle kleurtjes en zullen dus echt opvallen. En dat hoort ook zo op een kinderkamer natuurlijk. 

Speciaal voor liefhebbers van glanzende kasten

Ben je liefhebber van glanzende kledingkasten dan moet je zeker even kijken bij het merk Davidi Design. Veel van de kasten zijn in de kleuren zwart en wit uitgevoerd en de glans geeft deze kasten iets extra’s. Bovendien hebben deze kasten een zeer statige uitstraling. Benvenuto daarentegen staat voor modern en is al snel de blikvanger van de ruimte waarin de kast geplaatst is. Uiteraard bieden de kledingkasten niet alleen een fraaie uitstraling, je bent vaak verrast door de ruimte die de kasten bieden. Dat geldt ook voor die speciaal voor de kinderkamer. Vaak is er ruimte genoeg om er ook nog speelgoed in op te bergen.

Kledingkast kopen is een feestje

Een kledingkast kopen is een feestje. Mits je voor Furnea kiest uiteraard. Je kunt ook gebruik maken van de montageservice die we bieden als je denkt dat je zelf niet in staat bent de kast in elkaar te zetten. Dan weet je in elk geval zeker dat de kledingkast, zonder dat er schroefjes over blijven, op de beste manier gemonteerd wordt. Een kledingkast kopen betekent dat de kast gratis bij je thuis bezorgd wordt en dat er sprake is van een garantietermijn. We bieden je daarnaast de mogelijkheid om de kledingkast in termijnen te voldoen, zoals we standaard 100 dagen bedenktijd geven. Het zegt veel dat van deze laatste optie amper gebruik gemaakt wordt. Zo tevreden blijken de klanten in de praktijk met onze kasten. En daar zijn we, toegegeven, best een beetje trots op. 

Kledingkast kopen bij Furnea

Heb je de maat en de vorm van je nieuwe kledingkast bepaald? Dan komt het leukste gedeelte: de kleur en indeling van je klerenkast. Dit is wel een kwestie van smaak. Ook hierbij kun je onze filters gebruiken. Wil je bijvoorbeeld een witte kledingkast of juist een zwarte kledingkast? Dankzij de filters kun je onze collectie gemakkelijk filteren op jouw wensen. Ben je eruit? Dan bestel je jouw linnenkast gemakkelijk online. Door onze gratis bezorging & retour service hoef jij je bovendien nergens meer zorgen over te maken. Geen gesjouw met pakketten of gedoe met het huren van een grote auto. Een kledingkast online bestellen bij Furnea is veilig en gemakkelijk!

Samenvatting

Een kledingkast kopen kan vrij lastig zijn. Er zijn namelijk veel soorten, maten en kleuren. Kijk daarom altijd eerst naar de beschikbare ruimte.

Bepaal daarna wat voor soort kast je wilt. Bij Furnea hebben we veel verschillende soorten kledingkasten. Zo hebben we bijvoorbeeld schuifdeurkasten en draaideurkasten. Doordat we verschillende meubelmerken aanbieden, vind je bij ons altijd wel een droomkast. De kledingkast is onmisbaar en dat weten we bij Furnea maar al te goed. Zelfs in de kinderkamer mag dit type kast niet ontbreken, en daarom hebben we ook kinderkledingkasten opgenomen in ons assortiment. Met Furnea is een kledingkast kopen altijd een feestje!