Just 4 You | 10% korting op alle TV-meubels
Gebruik deze kortingscode: TVmeubel10

Kledingkasten bij Furnea | De onmisbare opberger

(297 artikelen)

Kledingkasten bij Furnea

Begin bij het begin

Een kledingkast kopen: waar moet je beginnen? Er zijn zoveel soorten, maten en kleuren waardoor je al snel door de bomen het bos niet meer ziet. Ons advies bij het kopen van een kledingkast? Begin bij het begin. En het begin is de natuurlijk de ruimte die je hebt om kasten neer te kunnen zetten. Heb je een tweede kamer waar je een kast wilt neerzetten of moet jouw kast in je eigen slaapkamer komen te staan? De beschikbare ruimte is belangrijk voor de maat en vorm van je nieuwe kledingkast. Meet daarom eerst de ruimte op en bepaal de maximale afmeting. Bij Furnea kun je filteren op hoogte, breedte en diepte waardoor je alleen de kasten die passen bij jouw wensen te zien krijgt. Vanaf daar kun je gaan kijken naar de soort, kleur en indeling van je linnenkast. 

Welke soort kledingkast?

De volgende stap is de soort kledingkast, want ook daarin zijn grote verschillen. Het is vaak niet alleen een kwestie van smaak. Je moet ook kijken naar de praktisch kant van de klerenkast. Een schuifdeurkast kenmerkt zich door de zwevende deuren. Hierdoor hoef je geen ruimte in te calculeren voor opendraaiende deuren. Het voordeel van een hoek kledingkast is dat je alle ruimte, dus ook de hoeken, volledig benut. Een kast voor in een hoek heeft wel altijd draaideuren waardoor je voor je linnenkast ruimte moet overhouden voor de opendraaiende deuren. Daarnaast is er natuurlijk ook de standaard draaideurkast. Het voordeel van deze modellen is dat je een volledig overzicht hebt van je kledingcollectie. Welke soort kledingkast past bij jouw inrichting en smaak?

Een droomkast dankzij onze meubelmerken

Een droomkast waar je echt trots op bent, dat willen we natuurlijk allemaal! Onze meubelmerken maken dat mogelijk. Een bekend en populair merk is het Zwitserse Jutzler. Dit meubelmerk is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van kledingkasten. Met een Jutzler kledingkast heb je dan ook veel mogelijkheden op het gebied van kleuren en accessoires. Maar, ook ons meubelmerk Inter Link SAS mogen we zeker niet vergeten. Dit merk staat bekend om de degelijke kledingkasten veelal gemaakt van massief hout. Daarnaast hebben we natuurlijk ook aan de allerkleinsten gedacht. Met het meubelmerk Rocky slaag je gegarandeerd voor een leuke en veilige kinderkledingkast!  

Kledingkast kopen bij Furnea

Heb je de maat en de vorm van je nieuwe kledingkast bepaald? Dan komt het leukste gedeelte: de kleur en indeling van je klerenkast. Dit is wel een kwestie van smaak. Ook hierbij kun je onze filters gebruiken. Wil je bijvoorbeeld een witte kledingkast of juist een zwarte kledingkast? Dankzij de filters kun je onze collectie gemakkelijk filteren op jouw wensen. Ben je eruit? Dan bestel je jouw linnenkast gemakkelijk online. Door onze gratis bezorging & retour service hoef jij je bovendien nergens meer zorgen over te maken. Geen gesjouw met pakketten of gedoe met het huren van een grote auto. Een kledingkast online bestellen bij Furnea is veilig en gemakkelijk!