SALE | Profiteer nu van 10% tot 50% korting op al onze tv-meubels!
*Deze actie geldt niet voor het merk Richmond Interiors.

Badkamermeubel sets bij Furnea

(101 artikelen)

Badkamermeubel sets bij Furnea | Voor de badkamer van jouw dromen

Een complete set meubels voor de mooiste badkamer

In de badkamer heb je natuurlijk allerlei badkamermeubels nodig. Denk bijvoorbeeld aan een wastafelmeubel om jezelf op te kunnen frissen, een badkamerkast voor al die handdoeken en verzorgingsproducten, een spiegelkastje voor scheerspullen en tandenborstels. En dan is het natuurlijk het mooiste als al die meubels perfect bij elkaar passen. Dat zit wel goed als je kiest voor een van de badkamermeubel sets van Furnea. Alle meubels in zo'n set zijn uitstekend te combineren voor een stijlvolle en complete badkamer. Geef het geheel een persoonlijke en unieke touch met fraaie badmatten en zet wat leuke woonaccessoires in en op de kastjes!

De mooiste badkamermeubel sets shop je bij Furnea

Schitterende badkamermeubel sets van hout, daar hebben we er genoeg van bij Furnea. Met een eigentijdse, natuurlijke en rustgevende uitstraling. Jouw badkamer is tenslotte de plek waar je na een lange dag even helemaal tot rust kunt komen. Je kunt ook kiezen voor een prachtige witte badkamermeubel set met een wastafelonderkast, een spiegelkastje met ledverlichting, een zwevende handdoekenkast en een staande lage badkamerkast. Er zijn diverse combinaties mogelijk en de meeste kasten zijn overigens ook gewoon los te bestellen. Geen probleem dus als je een enorme badkamer hebt en graag wat extra badkamerkasten neerzet voor spullen. Verschillende woonstijlen, verschillende meubels, verschillende kleuren, verschillende combinaties, verschillende materialen. Alles is mogelijk op gebied van badkamermeubel sets!

Badkamermeubels van diverse interieurmerken

Bij Furnea werken we samen met diverse interieur merken, waaronder bijvoorbeeld Germania. Alle meubelleveranciers staan voor meubels van uitstekende kwaliteit voor een fijne prijs. Daarnaast hechten we veel waarde aan unieke badkamermeubel sets die praktisch zijn en een stijlvolle uitstraling hebben. Niks dertig in een dozijn. Onze inkopers gaan regelmatig op pad om onze collectie badkamermeubel sets uit te breiden met nieuwe ontwerpen en nieuwe meubelmerken. De meest recente ontdekkingen vind je op onze pagina met nieuwe meubels.

Tip: Wil je extra lang genieten van jouw nieuwe badkamermeubel set? Bestel dan direct de juiste meubel onderhoudsproducten mee van Oranje Furniture Care!

Badkamermeubel sets kopen bij Furnea

Op zoek naar een complete badkamermeubel set? Koop gewoon online bij Furnea! We hebben ruime keuze uit schitterende design badkamermeubel sets van uitstekende kwaliteit. Bovendien hoef je al die meubels niet in de achterbak van jouw auto te tillen, als dat al past. Bestel je bij Furnea, dan brengt onze bezorgservice die badkamermeubel set gewoon bij je thuis. En tegen een kleine vergoeding zet de meubelmontagedienst alles ook nog eens netjes voor je in elkaar. Uiteraard op de juiste plek! Bezorging is gratis, retourneren is gratis, je ontvangt 5 jaar gegarandeerd garantie en hebt 100 dagen retourrecht. Dat is de service van Furnea! Alles voor blije klanten! Met welke van onze badkamermeubel sets maak jij thuis de badkamer van jouw dromen?