Legplanken voor je Jutzler kledingkast bestel je bij Furnea

(18 artikelen)

Jutzler legplanken

Ben je verliefd geworden op een Jutzler kledingkast uit ons assortiment en wil je je kleding zo goed mogelijk kunnen opbergen? Dan is er een eenvoudige oplossing: bestel legplanken bij. Voor iedere Jutzler kast zijn er planken verkrijgbaar. Er zijn zelfs meerdere uitvoeringen om uit te kiezen. Welke wil jij?

De beste kwaliteit gegarandeerd

Welke legplanken je ook bijbestelt, je kan altijd rekenen op uitstekende kwaliteit. Jutzler gebruikt namelijk alleen maar de beste materialen voor zijn meubels en accessoires, waaronder melamine gecoat meubelplaathout en veiligheidsglas. Je hoeft je dan ook geen moment zorgen te maken over de levensduur.

Voor iedere kast de geschikte legplank

Als je legplanken gaat bestellen, moet je wel oppassen. Niet iedere plank is namelijk geschikt voor elke kast. Maar geen nood: bij elke plank staat netjes vermeld voor welke kast deze geschikt is. Als je goed kijkt, zul je je dus niet vergissen. En als je twijfelt, mag je ons altijd contacteren!

Voor iedere kast zijn er tevens legplanken in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Mooie comfortbergvakken met soft-close functie, legplanken met veiligheidsglas en nog zoveel meer. Zo kun jij je Jutzler kledingkast helemaal aan je smaak aanpassen.

Er zijn nog veel meer interessante elementen om te ontdekken

Legplanken zijn niet de enige accessoires waarmee je een Jutzler kast op maat kunt laten maken. Je kunt namelijk nog een handgreep, kledingroede en meer toevoegen. Benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is? Ontdek dan de rest van het assortiment!