Bureaus met lades bij Furnea

(73 artikelen)

Bureaus met lades bij Furnea | Kies een werkplek met opbergruimte

Bureau met lades: voor een opgeruimd werkblad

Je wilt jouw laptop neerzetten op het bureau, maar waar? Het werkblad ligt vol met papier. Ergens onder die papiermassa slingeren nog wat pennen, een rolletje plakband en wat paperclips. Een stapeltje boeken balanceert gevaarlijk op de hoek van de tafel. Zucht… eerst maar eens opruimen. Herkenbaar? Dan biedt een bureau met lade uitkomst. Papieren, boeken, pennen en andere bureauaccessoires ruim je netjes op in de lades. Zo houd je jouw werkblad lekker opgeruimd. Een bureau met lade is ideaal voor in de woon- of werkkamer thuis, maar past ook uitstekend in bijvoorbeeld een kantoortuin.

Kleine bureautafel met enkele lade of groot bureau met ladeblok en open vakken

In de webshop van Furnea vind je bureaus met lades in verschillende formaten. Van een eenvoudige houten bureautafel met lades tot een groot bureau met ladekast en verschillende open vakken. Hoeveel opbergruimte heb jij nodig? Verder is er op gebied van bureaus met lades ruime keuze in stijlen. Misschien vind jij een massief houten bureau met fraaie ronde vormgeving prachtig voor in de woonkamer? In een kantoortuin is een hoogglans wit bureau met ladeblok juist weer erg geschikt. Een rode retro laptoptafel met lade is ook een echte blikvanger! Er is werkelijk van alles mogelijk, kijk maar eens rond in ons aanbod!

Tip: Smalle bureaus met lades doen ook uitstekend dienst als haltafels. Hang er een mooie spiegel boven, zet wat planten op het tafelblad en gooi sleutels en andere kleine spulletjes bij binnenkomst in een lade!

Maak kennis met onze meubelleveranciers van bureaus met lades

Bij Furnea houden we van een collectie die ruim en gevarieerd is. We werken dan ook samen met diverse meubelleveranciers met verschillende visies. Zo is Ragaba bijzonder goed in het ontwerpen van bureaus die tegelijkertijd een klassieke als eigentijdse uitstraling hebben. In de collectie van het Duitse Sky Style vind je zowel retro bureaus met lades en schuine tafelpoten als moderne bureaus met strakke lijnen. Jahnke Moebel kiest voor super praktische en stijlvolle bureaus met lades. Tenzo is niet bang voor felle kleuren of verrassende ontwerpen. Doe eens een rondje langs onze meubelmerken om inspiratie op te doen als het gaat om bureaus met lades en andere meubels!

Bureau met lades kopen bij Furnea

Bureau met een lade of met meerdere lades kopen bij Furnea? Dan kies je voor een computertafel met laden om vol trots neer te zetten. Duurzaam, uniek, praktisch en natuurlijk super stijlvol. De meeste bureaus met lades zijn direct uit voorraad leverbaar en heb je dus snel in huis. Bezorging is gratis en de geschatte levertijden zijn vermeld bij de productomschrijving. Hier vind je ook de details van elk bureau. Denk aan informatie over de afmetingen, de gebruikte materialen, de afwerking en het gewicht. De prijs-kwaliteit verhouding is altijd goed. We vinden het namelijk belangrijk dat design voor iedereen betaalbaar is. Creëer een fijne en stijlvolle werkplek met een van de eyecatchers uit onze collectie bureaus met lades!