Bex Boekenkast Hoog samenstellen bij Furnea

(4 artikelen)

Bex Boekenkast Hoog samenstellen bij Furnea

Een grote boekenkast nodig? Dan stel je die toch zelf samen! Zo weet je tenminste dat hij perfect aan al je wensen voldoet. Benvenuto Design maakt je dit mogelijk met de Bex-serie. Daarin vind je allerlei elementen die je nodig hebt voor het samenstellen van een boekenkast, waaronder dit hoge boekenkastelement. Dit is er eentje dat niet mag ontbreken!

Geniet jarenlang van je boekenkast

Als je besluit om een nieuwe boekenkast te kopen, dan wil je daar natuurlijk heel wat jaren van genieten. Stel je er zelf een samen met de Bex-elementen? Dan is dit mogelijk. Al de elementen zijn namelijk van de beste kwaliteit. Zo is het hoge boekenkastelement gemaakt van melamine gecoat meubelplaathout.

Een ander groot voordeel is dat je kunt kiezen uit heel wat verschillende kleuren, zoals betonkleur, walnoot en eiken. Doordat het hoge boekenkastelement voorzien is van drie hoge vakken en twee gesloten vakken met een draaideur, kun je er ook veel spullen in kwijt. En er is nog een groot voordeel: dit meubel is bedoeld om aan de muur te bevestigen. Zo krijgt je inrichting een extra hippe look!

Breid je boekenkast uit met andere elementen

Breid dit hoge boekenkastelement uit met de andere Bex-elementen om een boekenkast te maken die nog beter bij je past. Je vindt alle elementen terug bij Furnea. En als je hulp nodig hebt, mag je ons altijd contacteren!