Paul bankstel - Zelf samenstellen bij Furnea

(13 artikelen)

Sits Paul banken 

Wie droomt er nu niet van een prachtige design zitbank op maat? En die droom maak je werkelijkheid als je kiest voor een van de Paul banken van Sits. Deze bestaan namelijk uit diverse elementen waarmee je zelf een zitbank kunt samenstellen. Je kunt ook kiezen voor een van de reeds samengestelde modellen als je het jezelf makkelijk wilt maken. Hieronder ontdek je de vele mogelijkheden!

Ontdek de prachtige Paul zitbankmodules 

De Paul zitbankmodules werden ontworpen door de beste designers van Scandinavië. Als je ze gebruikt voor het creëren van een zitbank op maat, zul je er ontzettend van genieten. Een Paul zitbank is niet alleen leuk om naar te kijken, maar ook zalig om op te zitten. 

Voor het maken van deze zitbankelementen werden enkel de beste stoffen gebruikt. Jij mag zelf bepalen welke stof je kiest, maar iedere stof is van dezelfde goede kwaliteit. Daarnaast is het frame vervaardigd van FSC-gecertificeerd houten bestaat de vulling uit polyurethaanschuim. 

Paul design zitbanken: onze selectie 

In onze webwinkel zie je al enkele prachtige Paul zitbanken. Deze hebben wij voor jou samengesteld. Dat deden wij uiteraard niet zomaar. Wij keken naar welke zitbanken er nu populair zijn en welke de meeste klanten verkiezen. De Paul zitbanken in ons assortiment zijn dus stuk voor stuk erg geliefd.

Het is handig om ze allemaal te bekijken voordat je een zitbank koopt, omdat je dan zelf geen zitbank meer hoeft samen te stellen. Zit je favoriete model er niet bij? Dan kun je alsnog zelf een Sits zitbank samenstellen.

Zo kun je zelf een zitbank samenstellen 

Misschien lijkt het je wel leuk om je eigen zitbank samen te stellen, maar denk je dat dit veel tijd en moeite kost. In dat geval kunnen wij je geruststellen, want je eigen zitbank samenstellen is erg simpel. Je hoeft alleen maar enkele keuzes te maken. Hieronder benoemen we de mogelijkheden!

Model 

Met de Paul modules kun je diverse modellen van zitbanken creëren. Je kunt kiezen voor een tweezitsbank of driezitsbank met of zonder chaise longue of diva gedeelte. Een drie- of tweezitsbank neemt minder plaats in, maar in een zitbank met chaise longue of diva gedeelte kun je beter relaxen. De keuze is aan jou!

Kleur en stof

Weet je al welk model je wenst? Dan mag je de kleur en stof kiezen. Er zijn heel wat mogelijkheden. Als je de beste stof wilt uitkiezen, is het voornamelijk belangrijk om te kijken naar de rest van je inrichting. Met een neutrale kleur zit je altijd goed, want die past bij alle andere.

Paul Design zitbank samenstellen bij Furnea 

De Paul zitbankelementen vind je allemaal terug bij Furnea. Je kan online een zitbank samenstellen. Maar als je naar de Furnea showroom komt, is er nog veel meer mogelijk. Daar zijn de opties nagenoeg eindeloos. Ook vind je daar altijd meubelexperts die je kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze.