Badkamermeubels | Modern Wit

(43 artikelen)

Witte badkamermeubels bij Furnea

Steeds vaker kiezen mensen ervoor om witte badkamermeubels te kopen. Dat is ook niet zomaar. Witte badkamermeubelen hebben namelijk heel veel voordelen. Zo laten ze de ruimte groter lijken waardoor ze perfect zijn voor in kleine badkamers. Daarnaast zorgen ze voor een rustgevende sfeer en zijn ze goed combineerbaar. Wil jij ook graag witte badkamermeubels kopen? Dan is het de moeite waard om ons uitgebreid aanbod te bekijken. Ook als je nog niet precies weet welke stijl je wilt, want je doet in ons assortiment de nodige inspiratie op!

Geniet van een fris badkamer interieur

Witte badkamermeubels zorgen letterlijk en figuurlijk voor een fris badkamer interieur. De kleur wit is licht waardoor het je hele inrichting opfleurt. Bovendien hebben de meubels een hygiënische en luxueuze uitstraling. Net wat je in een badkamer nodig hebt!

Witte meubels voor in de badkamer zijn ook hygiënisch, want je ziet veel makkelijker wanneer ze écht schoon zijn. Als je beter wilt relaxen en je houdt van een kraaknette ruimte, zijn witte meubels dus een must voor in je badkamerinterieur!

Diverse soorten witte badkamermeubels

Een wit badkamermeubel kan in elke interieurstijl gebruikt worden. Het is dan gewoon belangrijk dat je witte meubels kiest die in deze stijl gemaakt zijn. Bij een moderne badkamer moet je ook opletten dat je badkamer er niet te klinisch uitziet. Dat vermijd je eenvoudig door gebruik te maken van donkere accenten en/of door de muren of vloer in een donkere kleur te kiezen.

Naast strakke witte design badkamermeubels, hebben wij ook speelse varianten in ons assortiment die mooi in een landelijk of Scandinavisch interieur passen. Bekijk in dat geval de Tom Tailor collectie.

Hangend of staand?

Veel witte badkamermeubels kan je staand of hangend bestellen, maar wat is er nu eigenlijk beter? Dat hangt een beetje af van de stijl. Voor in een moderne badkamer zijn hangende badkamermeubels bijvoorbeeld beter, omdat ze een strakkere uitstraling hebben. Staande badkamermeubels passen mooier bij andere woonstijlen zoals landelijk en Scandinavisch.

Daarbij moet wel gezegd worden dat een zwevend badkamermeubel je het veel makkelijker maakt om je vloer te reinigen en om dus je badkamer hygiënisch te houden. Bovendien lijkt de ruimte groter doordat je onder de meubels kan kijken. Staande witte badkamermeubels stralen dan weer meer warmte uit. Het is maar wat je zelf verkiest!

Leuk combineren met felle kleuren

Witte badkamermeubels saai? Helemaal niet! Ze zijn zelfs extra bijzonder, omdat je ze heel goed kan combineren met prachtige felgekleurde accessoires. Denk daarbij aan rode, turquoise, gele of zelfs paarse handdoeken, bekertjes in vrolijke kleuren en mandjes die opvallen. Het fijne is dat je deze badkamer accessoires makkelijk kan veranderen om zo weer voor een nieuwe sfeer te zorgen.

Wil je permanent kleur aan je badkamer toevoegen? Dan kan je dat door je muren in een fel kleurtje te schilderen. Je kan ook slechts één accentmuur in een opvallende kleur doen. Zo valt je badkamer niet té veel op, maar zorg je toch voor voldoende levendigheid!

De mooiste witte badkamermeubel series uit ons assortiment

Alle witte badkamermeubel series die je terugvindt in ons assortiment zijn zorgvuldig uitgekozen door onze experts en dus de moeite waard om te ontdekken. Maar er zijn enkele meubels die op dit moment erg populair zijn. Wij vertellen je welke dat zijn!

Color Bath

De Color Bath serie van Tom Tailor is een hele goede keuze als je een sfeervolle badkamer wilt creëren. De meubels hebben namelijk een zachte en warme uitstraling.

De collectie is ook verkrijgbaar in heel veel verschillende kleuren. Dus als je het fijn vindt, kan je je witte badkamermeubels met één of meerdere meubels in een ander kleur combineren. Je ken ze allemaal aan je wand bevestigen, maar het is ook mogelijk om poten bijbestellen.

Salinas

De Salinas serie van Germania is erg luxueus. De badkamermeubels uit deze collectie kunnen dan ook gebruikt worden voor het creëren van een prachtige moderne badkamer. De meubels zijn bovendien afgewerkt met hoogglans waardoor je ze makkelijk reinigt. Daarnaast hebben ze een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Bali

De Bali serie van Pelipal bevat witte badkamermeubels met een prachtige strakke uitstraling. Je kan ze zwevend bevestigen. Ze zijn vooral perfect voor in een moderne of minimalistische badkamer. De kasten zijn ook voorzien van een soft close systeem wat zorgt voor een langere levensduur.

Witte badkamermeubels kopen bij Furnea

Kies ervoor om je witte badkamermeubels te kopen bij Furnea en krijg van ons 5 jaar gegarandeerde garantie. Vind je het niet fijn om je meubels zelfs te monteren? Dan kan je beroep doen op onze montageservice.

Bij Furnea worden je meubels ook gratis aan huis geleverd en is het mogelijk om ze geheel kosteloos te retourneren. Daar krijg je maar liefst 100 dagen de tijd voor. Heb je nog vragen of wil je advies? Aarzel dan niet om ons te contacteren!