Sits

(469 artikelen)

SITS bij Furnea | Zitmeubelen met een unieke stijl

Van familiebedrijf naar internationaal merk

SITS, een korte en krachtige naam voor een meubelmerk dat gelooft in vakmanschap, toewijding, emotie en comfort. Het meubelmerk SITS heeft een prachtige collectie zitmeubelen met een unieke stijl. De collectie bevat onder andere bankstellen in allerlei soorten en maten. Denk aan hoekbanken, slaapbanken en losse bankstellen. Sinds de oprichting in 1993 werkt dit merk aan een internationale droom. En dat doen ze niet onfortuinlijk. Het meubelmerk SITS staat bekend om hun toewijding voor de ontwikkeling, het ontwerpen en het produceren van gestoffeerde zitmeubelen die voldoen aan de hoogste normen als het gaat om design en kwaliteit. Daarnaast voelt het meubelmerk SITS zich verantwoordelijk voor de maatschappij en de planeet. En dit maakt het merk alleen maar nog mooier!

Design bankstellen 

Het meubelmerk SITS staat zeker niet stil. Ze geloven dat je moet blijven bewegen en innoveren om vooruitgang te kunnen boeken, elke dag weer. De zitmeubelen van dit merk hebben een belangrijke plek in je huis en je woonleven. En dat brengt veel verantwoordelijkheid met zich mee. Een verantwoordelijkheid die het meubelmerk SITS graag op zich neemt. Want ze geloven in hun collectie en dat doen wij natuurlijk ook. De handgemaakte zitmeubelen bieden je waar je naar zoekt: comfort. Genieten van het design van de meubels en relaxen op de heerlijke banken, dat kun je verwachten van het meubelmerk SITS. Dit beperkt zich niet alleen tot het productaanbod, maar ze hebben ook een grote selectie stoffen en kleuren. Hierdoor kan het meubelmerk SITS voldoen aan de individuele wensen van elke consument.

Comfortabel leven

Klanten een comfortabel leven bieden, dat is waar het meubelmerk SITS voor staat. Comfort begint natuurlijk bij goede zitmeubelen, maar ook bij het design. Daarom werkt dit meubelmerk samen met verschillende designers uit verschillende landen. Iedere designer heeft een eigen, kenmerkende stijl waardoor de collectie banken zeer verrassend is. Modern, klassiek of Scandinavisch? Iedereen kan zijn/haar hart ophalen bij de collectie van het meubelmerk SITS. En dat geldt niet alleen voor de collectie banken. Het merk heeft ook heel mooie fauteuils, voetenbanken en tafels. Met de collectie van het meubelmerk SITS is jouw zithoek compleet. Een zithoek waar je, dankzij de hoge productkwaliteit, jaren van kunt genieten!

SITS zitmeubelen kopen bij Furnea

Zitmeubelen hebben een belangrijke rol. Ze zijn niet alleen de basis van relaxte avonden, maar ook van gezellige momenten met vrienden en familie. En vergeet de uitstraling niet. Een bankstel kan namelijk heel bepalend zijn voor de sfeer in je woonkamer. En juist daarom hebben wij ons hart verloren aan het meubelmerk SITS. Dit merk is zo veelzijdig en zo leuk! Een nieuw bankstel uitkiezen is dus zeker geen probleem. En daar dragen wij graag ons steentje aan bij. Daarom doen wij er alles aan om ook je bestelling leuk en gemakkelijk te laten verlopen. Furnea biedt een breed servicepakket waaronder de mogelijk rentevrij gespreid betalen. Hiermee betaal je jouw nieuwe bank zonder extra kosten in drie termijnen. Leuker kan bijna niet!