Melamine meubels

(1516 artikelen)

Melamine meubels bij Furnea | Bijzonder, trots en soepel

Melamine meubels staan bekend om hun goede kwaliteit. Je koopt het bij Furnea!

Melamine meubels kunnen wel tegen een stootje, als je graag jaren met een meubel doet dan is dit een goede optie om naar te kijken. Melamine wordt in veel meubels verwerkt, vaak weet je niet eens dat er melamine gebruikt is! Melamine meubels zijn vaak voorzien van een ABS stootrand. Dit houdt in dat de toplaag en de randen netjes overlopen en ook netjes blijven. Dus geen lelijke beschadigingen en materiaal dat loslaat op de randen. Melamine haalt de uitstraling van een meubel niet naar beneden, integendeel! Melamine is er in diverse kleuren, afwerkingen en motieven waardoor er veel mogelijk is qua ontwerp.

Wat is melamine?

Melamine heeft allereerst een goede prijs/kwaliteit verhouding. Melamine komt in verschillende kleuren, afwerkingen en motieven voor en wordt dus veelzijdig gebruikt voor meubels. Het wordt altijd aangebracht als toplaag op spaanderplaat, hierdoor worden de meubels vervolgens kras- en slijtbestendig. Onder hoge druk wordt de synthetische stof op het spaanplaat geperst en wordt zeer hard. Melamine meubels hebben een lange levensduur, daarom kun je langer genieten van je favoriete meubel en is het je geld meer dan waard. Het meubelmerk Germania maakt veelal gebruik van Melamine, de meubels zijn dan ook netjes afgewerkt en kwalitatief zeer goed. Germania is gespecialiseerd in halmeubels, neem gerust eens een kijkje!

Melamine meubel kopen

Heb je een mooi design gevonden en is het afgewerkt met melamine? Dan heb je een geweldig meubel gevonden waar je lang plezier van zult hebben! Bestel snel en veilig bij ons, wij bezorgen je bestelling gratis. Bij ons kun je gebruik maken van de meubelmontagedienst en retouren kost jou helemaal niks. Weet je niet zeker of je de juiste aankoop hebt gedaan? Je krijgt 100 dagen bedenktijd van ons. Als je nog vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op!