Woon modern met Furnea

Woonstijl Modern

De woonstijl modern speelt uiteraard een belangrijke rol binnen ons gevarieerde aanbod aan meubels. Hoewel de moderne woonstijl nog wel eens aan verandering onderhevig wil zijn, is de moderne inrichting een stijl die veel mensen aanspreekt. Het is iets waar we nadrukkelijk rekening mee houden wat betreft de afwerking en de details. Als je kiest voor een woonstijl modern, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Want hoe zeer de moderne woonstijl ook kan veranderen, willen veel mensen toch graag een moderne woonstijl.

De woonstijl modern verandert veel

Het aanbod van de woonstijl modern wil wat betreft de meubels nog wel eens veranderen. Toch gelden er wel degelijk een aantal richtlijnen als jij ook een moderne woonstijl wenst te creëren Zo is het bij de woonstijl modern belangrijk uit te gaan van een stralend en chique karakter als de basis van de woonstijl modern. Zorg dus altijd voor chique en stralende elementen. Voorbeelden? Dan kun je denken aan raamdecoratie waarin aluminium verwerkt is tot aan muurdecoratie in de bekende zilverkleur. Met dergelijke zaken geef jij je inrichting precies die luxueuze uitstraling die past bij de woonstijl modern. Het is de kunst een uitstraling te creëren die verzorgd is en chique oogt. Aan de andere kant moet een moderne woonstijl ook vooral een huiselijke sfeer bieden.

Zilverkleurig chroom

Ook typisch aan de woonstijl modern is het kleurgebruik dat zowel sober als luxueus is. Bij een moderne woonstijl kies je in de basis voor eenvoudige en sterke kleuren. Zo kun je bijvoorbeeld zwart en wit prima als basis toepassen van de woonstijl modern. Zo kun je kiezen voor een witte tegelvloer die je vervolgens prima af kunt wisselen met zwart meubilair. Binnen een moderne woonstijl kun je bijvoorbeeld ook kiezen voor zilverkleurig chroom en bekleding die donkerrood van kleur is.

Gebogen tafelblad

Wil je een moderne woonstijl? Houd dan rekening met vormen en materialen. Kijken we naar de richtlijnen voor de te gebruiken vormen, dan kies je voor zowel strakke, hoekige vormen als voor ronde geometrie. Ze kunnen beiden prima ingepast worden binnen de moderne woonstijl. Mooi voorbeeld is wel een salontafel die beschikt over een meer gebogen tafelblad gemaakt van glas. Of denk eens aan een keukenkasten die vooral opvallen, omdat die zowel kaarsrecht en sober van karakter zijn. Maar ze kunnen ook getypeerd worden als strak en dus een strak design hebben.

Moderne woonstijlen

Binnen de moderne woonstijl kun je kiezen uit tal van verschillende materialen. Metaal chroom is echt iets voor je moderne woonstijl, iets dat bij voorkeur toegepast wordt in bijvoorbeeld hanglampen. Een moderne woonstijl betekent ook aandacht hebben voor de details en de afwerking. Je kiest voor bijvoorbeeld kussens, en bekleding van meubels zijn er uitstekende voorwaarden van. Je kunt binnen de moderne woonstijlen zelfs diamant toepassen als de basis van de verschillende decoratieve elementen. Ook hout is een veelgebruikt materiaal als het de moderne woonstijl betreft. Hout wordt dan wel vaak met hoogglans bewerkt. Daardoor geef je de houten elementen een vaak strakke en luxueuze uitstraling. Kijk maar eens naar onze moderne TV meubels!

Maatwerk

Elke inrichting is maatwerk. Iedere ruimte is immers anders. Toch is het verstandig om je aan bovenstaande richtlijnen te houden als je een moderne woonstijl wilt. Binnen die richtlijnen kun je prima variëren en het verschil maken. Het is een kwestie van de juiste kleuren kiezen van de juiste materialen en designs. Gebruik de richtlijnen als basis, als rode lijn. Voeg er je eigen smaak wat betreft de moderne woonstijl aan toe en je creëert een geheel eigen moderne woonstijl. Binnen het aanbod van Furnea vind je ruim voldoende mogelijkheden om jouw woning op moderne wijze in te richten. Zo hebben we ook moderne badkamermeubels.

Bekijk de moderne meubels in onze showroom

Ben jij benieuwd naar hoe goed onze moderne meubels op jouw wensen aansluiten? Dan raden wij je aan om het meubilair eens met eigen ogen te bekijken in onze showroom. Daar vind je badkamermeubels, bankstellen, kasten en nog veel meer! Een groot gedeelte van de meubels die je in onze online shop vindt, kom je ook in de showroom tegen. Wil je voor een specifiek product langs de showroom gaan? Dan staat op de hoofdafbeelding van het product aangegeven of het product in de showroom aanwezig is. Bovendien kun je dit altijd aan ons navragen.

Furnea is hét adres voor betrouwbare, relatief goedkope en mooie meubels. Niet voor niets bieden we je standaard 5 jaar garantie en krijg je bij ons 100 dagen retourrecht.