Moderne hanglampen bij Furnea

(38 artikelen)

Moderne hanglampen bij Furnea | Stijlvol en hartstikke hip!

Moderne hanglampen: van retro tot Scandinavisch design

De definitie van modern is: nieuw, van deze tijd, volgens de laatste trends. Dat is best een ruime omschrijving. Moderne hanglampen zijn er dan ook in heel veel verschillende uitvoeringen. Van opvallende retro hanglampen met felle kleuren tot minimalistisch Scandinavische design hanglampen. Van stoere industriële krachtpatsers tot sierlijke glazen bollen met een klassieke look. Moderne hanglampen passen natuurlijk uitstekend in een modern interieur. En in andere interieurstijlen kan een moderne hanglamp een leuk modern accent vormen. Waarom niet, alles kan, doe eens gek, niks doorsnee, creëer je eigen stijl!

Tip: Ben je op zoek naar een moderne industriële hanglamp? Dan kun je ook kijken onder de categorie industriële hanglampen.

Trendy hanglampen in alle soorten en maten

Een moderne led hanglamp voor boven de eettafel. Altijd mooi, ongeacht de stand van de lichtschakelaar. Een prachtige glazen hanglamp met luchtig uiterlijk aan het hoge plafond in de hal. Da’s nog eens een fijne binnenkomer. Een gave bolvormige lamp van metaaldraad boven de toiletpot, want het kleinste kamertje verdient ook een beetje stijl. Een moderne metalen hanglamp met koperkleur in de nok van de zolderkamer. De perfecte plek om even helemaal tot rust te komen. Wat voor moderne design hanglamp je ook zoekt en voor welke ruimte dan ook, bij Furnea verkopen we moderne hanglampen in alle soorten en maten. Jij roept en wij hebben het in ons aanbod.

Ontdek de creaties van Bondy Living en Davidi Design

Bondy Living en Davidi Design zijn de namen om te noemen als we praten over moderne hanglampen. Dat wij de ontwerpen van deze meubelmerken mogen verkopen, daar zijn we best trots op. Het team van Bondy Living bestaat uit een aantal eigenwijze Belgen met een groot talent voor het ontwerpen van moderne hanglampen met een unieke look. Davidi Design komt van Nederlandse bodem en is een ervaren speler in de wereld van de moderne design hanglampen. De unieke en stijlvolle lampen van Davidi Design gaan al jaren als zoete broodjes over de digitale en real-life toonbanken. Naast stijlvol en uniek is elke lamp ook praktisch en stevig. Een perfecte combinatie van kwaliteiten!

Moderne hanglamp kopen bij Furnea

Een moderne hanglamp kopen gaat heel gemakkelijk bij Furnea. Selecteerde de juiste zoekfilters en je hebt meteen een selectie met geschikte hanglampen voor je neus. Maak een keuze, klik een paar keer met jouw muis, betaal in een beveiligde omgeving en klaar is Kees! Nu hoef je alleen nog maar te wachten tot onze bezorgers op de stoep staan. Kun je daarna de lamp op de juiste plek ophangen en gaan genieten. Je betaalt bij ons geen verzendkosten en retourneren is gratis. Bovendien heb je maar liefst 100 dagen retourrecht. Vragen over onze moderne hanglampen kun je altijd stellen aan onze klantenservice! Welke moderne blikvanger hangt binnenkort bij jou aan het plafond?