Hanglampen industrieel bij Furnea

(86 artikelen)

Industriële hanglampen bij Furnea | Stoere blikvangers aan het plafond

De industriële woonstijl: wie houdt er niet van?

De industriële woonstijl kenmerkt zich onder andere door neutrale kleuren en het gebruik van ruwe materialen. Stoer, krachtig en met een lekker rauw randje. Wie houdt er nu niet van? Precies. Daarom hebben we bij Furnea een mooie en uitgebreide collectie industriële hanglampen. Opvallende hanglampen die passen in een volledig industrieel interieur, maar ook perfect te gebruiken zijn voor het aanbrengen van een industrieel accent in bijvoorbeeld een landelijk of modern ingericht vertrek. Boven de eettafel past een industriële hanglamp natuurlijk uitstekend. Of hang zo’n stoere jongen (of dame, wat jij wilt) op aan het plafond in bijvoorbeeld de slaapkamer, de hal of een zolderkamer.  

Van creatieve industriële draadlampen tot grote fabriekslampen

Bij Furnea verkopen we industriële hanglampen in diverse soorten en maten. Wat denk je van een drietal creatieve industriële draadlampen boven de eettafel? Door de openheid van een draadlamp is een combinatie met een opvallende design lichtbron echt schitterend. Of misschien passen een duo stoere fabriekslampen perfect in de nok van de zolder. Pas op dat je geen stijve nek krijgt van het naar boven staren. Een mooie ronde lampenkap wellicht van donker metaal met fraai reliëf? Je leest het al, genoeg mogelijkheden op gebied van industriële lampen.

Tip: Naast industriële hanglampen hebben we ook een uitgebreide collectie industriële tafellampen en industriële vloerlampen. Zeker een kijkje waard.

Wie ontwerpen die prachtige industriële hanglampen?

Industriële hanglampen inkopen en verkopen? Dat kunnen we bij Furnea uitstekend. Onze inkopers hebben een neus voor unieke industriële lampen met een fijn prijskaartje. Industriële hanglampen ontwerpen en produceren? Dat laten we graag aan onze meubelleveranciers over. Davidi Design behoort tot onze favorieten. Niks eenheidsworst, want elk ontwerp is verrassend en uniek. Dan is het weer een charmante industriële lamp met metaal en touw. Dan weer een houten balk waar snoeren met peertjes nonchalant overheen gedrapeerd zijn. Gelukkig laten we ons graag verrassen. Jij ook?

Industriële hanglampen kopen bij Furnea

Voor het kopen van industriële hanglampen zit je bij Furnea goed. Je scrolt eenvoudig door ons aanbod en bestelt met een paar muisklikken de blikvanger van jouw keuze. Bezorging is gratis en door een grote voorraad kunnen we snelle levertijden hanteren. We sturen jouw nieuwe industriële lamp verzekerd op. Wel zo fijn als de hanglamp intact en compleet bij je aankomt, nietwaar? Is de lamp toch net te groot voor boven jouw eettafel? Of misschien ziet de lamp er in het echt anders uit dan op de foto? Geen probleem, want je hebt 100 dagen retourrecht. Terugsturen is gratis en je hoeft geen reden op te geven. Dat is de service van Furnea. Niet alle industriële hanglampen worden geleverd met lichtbron. Vergeet in dat geval niet om een losse lichtbron mee te bestellen. Van welke industriële hanglamp ben jij straks de trotse eigenaar?