Metalen hanglampen bij Furnea

(73 artikelen)

Metalen hanglampen bij Furnea | Voor een krachtig en stralend interieur

Ga ook voor de kracht van metaal

Metalen hanglampen, wij houden ervan. De kracht van metaal is namelijk dat je met deze materiaalsoort alle kanten op kunt. Donker metaal met ruwe afwerking heeft een mooie vintage look. Koper zorgt voor een warme en charmante uitstraling. Glimmend chroom is lekker modern en fris. Ook kun je reliëf of een versiering aanbrengen op metaal of er gaatjes in maken. En met metaaldraad is het mogelijk om ontzettend leuke creaties te maken. Daarnaast laat metaal zich uitstekend combineren met bijvoorbeeld hout en glas. De verschillende mogelijkheden van metaal zijn dan ook terug te zien in onze unieke en gevarieerde collectie metalen hanglampen.

Hanglampen van metaal: voor ieder wat wils bij Furnea

Ben je op zoek naar een hanglamp voor boven de eettafel? Wil je misschien een landelijke metalen hanglamp ophangen boven de salontafel of een moderne hanglamp aan het plafond in de slaapkamer of werkkamer? Of lijkt een grote fabriekslamp boven het toilet jou wel wat? Bij Furnea verkopen we metalen hanglampen voor elke smaak en elk vertrek. Van een duo stoere industriële metalen hanglampen voor boven de eettafel beneden tot een prachtige moderne metaaldraad hanglamp voor in de nok van de zolderkamer. Met geen mogelijkheid kunnen we alle unieke hanglampen uit onze collectie hier beschrijven. Beter geef je jouw ogen de kost!

Davidi Design, Bondy Living en onze andere leveranciers van metalen lampen

Van een strakke bolvormige hanglamp van metaal voor in een chic stadsappartement tot een stijlvolle turquoise hanglamp voor in een schattig strandhuisje. Onze hanglampen leveranciers zijn van alle markten thuis. We werken graag met Bondy Living, Davidi Design en een aantal andere merken. Meubelmerken waarvan we weten dat zij metalen hanglampen ontwerpen en produceren die lang meegaan. En die een uniek uiterlijk hebben.

Tip 1: Wordt er geen lichtbron meegeleverd bij de metalen lamp van jouw keuze? Bekijk dan ook onze collectie design lichtbronnen.

Tip 2: Bekijk hier al onze industriële hanglampen en stoere hanglampen

Metalen hanglamp kopen bij Furnea

Een metalen hanglamp kopen? Dat kan uitstekend bij Furnea. We hebben een grote voorraad metalen lampen, waardoor we snelle levertijden kunnen hanteren. Bovendien is bij ons de bezorging gratis en heb je diverse betaalmogelijkheden. Betalen kan zowel vooraf, achteraf als rentevrij gespreid. Vragen? Opmerkingen? Onze klantenservice staat je graag te woord. Wij doen ons uiterste best om onze klanten blij te maken. Jij blij, wij blij, winwin. Hang jij ook een eyecatcher uit onze collectie metalen hanglampen aan jouw plafond? Misschien wel in elk vertrek een ander Furnea hanglamp?