Hygge Interiors Pensacola Serie: Breng een stukje Japan in huis

(14 artikelen)

Pensacola serie: Breng een stukje Japan in huis | Furnea

Hygge Interiors heeft ons blij verrast met zijn nieuwe Pensacola collectie. De meubels uit deze serie zijn namelijk erg hip, want ze volgen de laatste nieuwe interieurtrends op. Zoals je misschien al weet, wordt een Japans interieur steeds populairder. De Pensacola meubels zijn hierop geïnspireerd. Ze passen dus perfect bij deze stijl met hun vormgeving, kleur en materialen. Bekijk ze zeker als je van een rustgevende, Japanse inrichting houdt!

Rustgevende maar spannende blikvangers

Een zen interieur hoeft zeker geen saai interieur te zijn. Sommige meubels zien er zowel spannend als rustgevend uit. Kijk maar naar de blikvangers uit de Pensacola serie!

De zwarte kleur maakt hen elegant, de strakke vormgeving maakt hen rustgevend en het hout en rotan waarvan het is gemaakt, houdt het spannend. Je kunt je geen uniekere blikvangers wensen! En hoewel ze ideaal zijn voor in een Japanse woonstijl, staan ze ook mooi in een modern interieur.

Combineer naar hartenlust

Sommige meubels zien er heel mooi uit, maar zijn ontzettend moeilijk om te combineren. Dat kan lastig zijn. Want als je dan eens extra meubels nodig hebt, moet je weken- en zelfs maandenlang zoeken.

Bij de Pensacola serie heb je dat probleem niet. De meubels zijn dankzij hun zwarte kleur en strakke uiterlijk namelijk perfect te combineren met vrijwel ieder ander meubel. Wil je graag nog meer zwarte meubels? Geen probleem. Wil je naturelle blikvangers toevoegen of liever witte meubels bijplaatsen? Ook geen probleem. Echt alles kan!

Creëer de meest rustgevende woonkamer

Een saaie en kille woonkamer? Daar word je niet blij van. En het is belangrijk dat je je goed voelt in deze ruimte. Want het is waar je vertoeft met je kids en partner om de dag af te sluiten. Je wilt je avond dan ook in alle rust en gezelligheid samen doorbrengen. Met de Pensacola meubels lukt dit zeker. Deze meubels creëren namelijk een bijzondere en relaxerende sfeer.

Doordat de serie heel wat meubels bevat, kun je ook je hele woonkamer ermee vullen. In de collectie vind je een opbergkast, dressoir, ladekast, tv-meubel, salontafel, bijzettafel en bureautafel. Ze zijn ook stuk voor stuk superhandig, omdat ze van allerlei lades voorzien zijn.

Rustgevende meubels kopen bij Furnea

Koop de prachtige Pensacola meubels bij Furnea en profiteer van gratis bezorging. Heb je geen zin om ze zelf te monteren? Dan kun je beroep doen op onze montageservice.

Furnea geeft je ook 100 dagen de tijd om je meubels terug te sturen als je niet tevreden bent en 5 jaar gegarandeerde garantie bovenop iedere aankoop. Van meubels kopen bij Furnea word je blij!