Scandinavische meubels die je hart veroveren

(7 artikelen)

Amalfi serie: Scandinavische meubels die je hart veroveren 

De Amalfi serie van Hygge Interiors moet je ontdekken als je van Scandinavische meubels houdt, want de meubels uit deze serie zijn praktisch en erg duurzaam. Daarnaast zijn ze uiteraard ook ongelofelijk mooi. En doordat er veel verschillende soorten zijn, kan jij er je hele woning mee vullen. Een serie die het ontdekken waard is als je gezelligheid in je woning wilt brengen! 

Duurzame eikenhouten meubels 

De Amalfi meubels zijn meubels om heel erg lang van te genieten. Dat komt omdat ze gemaakt zijn van geolied en gefineerd eikenhout. Sommige meubels uit de collectie bestaan ook deels uit MDF-hout. Ook deze houtsoort is heel erg stevig en duurzaam. Doordat de meubels goed tegen een stootje kunnen, zijn ze de ideale optie als je kinderen in huis hebt, want een ongelukje is dan snel gebeurt. Door te kiezen voor deze stevige meubels, kan jij dus altijd op beide oren slapen!

Makkelijk in onderhoud 

Een andere reden waarom de Amalfi serie perfect is als je kinderen in huis hebt, is het reinigingsgemak. Zowel gefineerd eikenhout als MDF-hout en geolied eikenhout zijn namelijk erg eenvoudig schoon te maken. De meubels besparen je dus veel tijd uit, want je hoeft niet langer urenlang te schrobben om alles schoon te krijgen. 

Als je ervoor kiest om de Wood Decor Cleaner van Oranje Furniture Care bij te bestellen, zal het zelfs nog vlotter gaan. Dit product is namelijk speciaal gemaakt voor het reinigen van eikenhout en andere houtsoorten. En het heeft een ander bijkomend voordeel: het verlengt de levensduur van je meubel. Bestel je het samen met je gekozen Amalfi meubels? Dan krijg je van Furnea ook nog eens een extra stapelkorting!

Maak je woonkamer compleet

In deze mooie collectie vind je écht alles om je woonkamer te vervolledigen. Zo is er een Amalfi boekenkast, een sidetable, een dressoir en een tv-meubel. Maar dat is nog niet alles, want in de serie vind je ook prachtige meubels voor in andere ruimtes. Fleur je eetkamer op met de Amalfi eettafel en/of eetkamerbank. Of wat dacht je van het creëren van een sfeervolle werkruimte met de secretaire en de boekenkast? In bijna elke ruimte kan jij voor de nodige gezelligheid zorgen. Zo maak je van je woning een echte thuis! 

Geen klusheld? Reken op onze montageservice!

Of we het nu willen toegeven of niet: we zijn niet allemaal even goed in het in elkaar steken van meubels. Als dat ook niet een van je sterkste kwaliteiten is, hoef je niets te vrezen. Bij Furnea moet jij je eigen meubels namelijk niet monteren als je dat niet fijn vindt, want je kan beroep doen op onze montageservice.

Ontworpen om het jou eenvoudiger te maken 

De Amalfi meubels zijn erg slim ontworpen. Zo vind je in de collectie een eettafel die je kan uitschuiven om meer plaats te creëren aan tafel. Dat is handig wanneer er bezoek langskomt. Daarnaast zijn alle kasten zowel voorzien van lades als schappen. Zo kan jij je spullen beter verdelen én vind je ze makkelijker terug. Ook in de sidetable zijn er lades voorzien. Dat is niet altijd het geval bij dit soort meubel. Als je van praktische meubels houdt, kan deze mooie collectie je dus zeker bekoren! 

Scandinavische meubels kopen bij Furnea 

De allermooiste Scandinavische meubels vind je bij Furnea. Naast de meubels uit de Amalfi collectie, vind je in onze webshop ook andere Scandinavische meubelen terug die hier heel mooi bij passen. Zo maak jij je thuis helemaal compleet! Alle meubels die je bij Furnea bestelt, worden ook gratis bij je bezorgd. Bij ons zijn er dus geen verborgen kosten!

Je krijgt van Furnea ook 5 jaar gegarandeerde garantie. Dat betekent dat jij zonder zorgen kan genieten van je meubels. Want als je het per ongeluk beschadigt, kan je het laten repareren. Betalen doe je bij ons ook altijd zoals jij dat verkiest: in één keer, achteraf of rentevrij gespreid. Zo betaal jij op je eigen tempo en hoef je niet wakker te liggen van geld! Ben je toch niet helemaal tevreden over je meubels? Dan mag je ze binnen de 100 dagen terugsturen. Je neemt bij Furnea dus geen enkel risico.