Germania Torrance serie | Pure charme voor in je badkamer

(7 artikelen)

Torrance serie: Pure charme voor in je badkamer

Als jij optimaal tot rust wil komen in je badkamer, is het erg belangrijk om sfeervolle badkamermeubels uit te kiezen. Er is dan geen betere optie dan de Torrance meubels van Germania, omdat ze een charmante eikenhouten look hebben. Met deze eyecatchers tover je je badkamer dan ook om tot het meest rustgevend paradijsje ooit. Ontdek ze in ons assortiment!

Zorg voor de juiste sfeer

Het is erg belangrijk om in je badkamer voor de juiste sfeer te zorgen, want je spendeert er heel wat tijd. Langs de ene kant moeten badkamermeubels er energiek uitzien zodat je in de ochtend voldoende moed krijgt om aan je dag te beginnen. Aan de andere kant is het belangrijk dat badkamermeubels je tot rust laten komen.

Onmogelijk? Zeker niet. De Torrance badkamermeubels geven je dankzij de witte kleur de nodige energie en door de houtlook laten ze je heerlijk tot rust komen. Deze meubels zijn dus perfect om in je badkamer te gebruiken.

Ideaal voor grote en kleine badkamers

Zowel de wastafelonderkast als de badkamerkast uit de Torrance serie van Germania zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Daardoor kan de serie voor grote en kleine badkamers gebruikt worden.

Eyecatchers met soft-close deuren en lades

De Torrance meubels zijn ook voorzien van soft-close deuren en lades. Het grote voordeel daarvan is dat je ze zachtjes kan sluiten. Dat zorgt niet alleen voor een rustgevende badkamer, maar laat je meubels ook langer meegaan. Zoals je ziet, is er dus heel goed nagedacht over het design.

Kwalitatief maar betaalbaar

Omdat de Torrance badkamermeubels eruitzien alsof ze van echt Grandson eikenhout gemaakt zijn, zorgen ze voor de nodige charme in je badkamer. In werkelijkheid zijn ze echter vervaardigd van melamine gecoat mdf-hout. Dat is zeker geen nadeel. Integendeel zelfs, want daardoor kosten ze minder maar zijn ze toch even kwalitatief. De Torrance badkamermeubels zijn dus een hele slimme aankoop!

Charmante badkamermeubels kopen bij Furnea

Bij Furnea zit je goed als je van je badkamer een charmant zen plekje wil maken. Alle meubels die je daarvoor nodig hebt, vind je namelijk in ons assortiment terug. Naast de Torrance badkamermeubel serie, zijn er dus nog tal van andere mooie series bij ons verkrijgbaar. De meubels die je bij ons koopt, krijg je gratis bezorgd en zijn inclusief 5 jaar gegarandeerde garantie.

Omdat de meubels zo mooi zijn, is de kans klein dat je niet tevreden bent over je aankoop. Maar mocht dat toch zo zijn, mag je ze van ons gratis retourneren binnen de 100 dagen. Daarnaast hebben wij een showroom waar je altijd welkom bent. Koffie en Embreze Thee staat altijd klaar!