Doneeracties

Donatie header Furnea

Ondernemen doen we met ons hart!

Iedere twee maanden organiseren wij een doneeractie voor een goed doel. En dat doen we niet omdat we onszelf zo graag op de borst willen kloppen. Maar omdat wij ondernemen vanuit ons hart! Hart voor de zaak, hart voor onze medewerkers en hart voor de mensen in deze wereld. Daarom steunen wij verschillende goede doelen door een deel van onze omzet te doneren. Op deze pagina vind je alle Furnea doneeracties.

Waarom organiseert Furnea doneeracties?

We zijn vaak geneigd om alleen maar te kijken naar de negatieve dingen in het leven. Bijvoorbeeld dingen die verkeerd gaan of even tegenzitten. En eerlijk is eerlijk, we willen altijd maar meer, meer en meer. Het helpt ons om soms even stil te staan en na te denken over wat wel mooi en goed is aan het leven. We hebben een dak boven ons hoofd, we zijn gezond en we kunnen voorzien in onze eerste levensbehoefte. Helaas zijn er in de wereld mensen die dit niet hebben. Bijvoorbeeld door ziekte, armoede of oorlogen. Wij vinden dat we samen in actie moeten komen om deze mensen te helpen. Daarom organiseren wij doneeracties voor goede doelen die geld inzamelen om eten en kleding te kopen of om wetenschappelijk onderzoek mogelijk te maken.

Maatschappelijk betrokken

Iedere twee maanden organiseren wij een Furnea doneeractie voor verschillende maatschappelijke organisaties, verenigingen en goede doelen. Dit zijn uiteenlopende organisaties zoals Het Nederlandse Rode Kruis, Pink Ribbon, Stichting Downsyndroom en veel meer. Organisaties die ons persoonlijk raken, waarmee wij ons verbonden voelen of die centraal staan tijdens een bepaalde periode zoals de borstkankermaand. Tijdens de actieperiode zamelen we geld in door een deel van onze omzet volledig te doneren. Geen uitzonderingen, geen eigen belang en nee, we gooien ook niet stiekem de prijs eerst omhoog. Wij vinden het super belangrijk om als bedrijf maatschappelijk betrokken te zijn en willen door middel van de Furnea doneeracties graag ons steentje bijdragen aan deze maatschappij.

Doe jij ook mee aan de Furnea doneeractie?

Mooie dingen en gebeurtenissen ontstaan vaak alleen als mensen hun krachten bundelen. Want samen sta je zoveel sterker dan alleen! En dit geldt natuurlijk voor heel veel dingen in het leven. Je kunt elkaar steunen, elkaar helpen, met elkaar huilen, met elkaar lachen en met elkaar geld inzamelen. En dat laatste willen wij graag samen met jou doen! Door je meubels, woonaccessoires, vloeren en lampen bij Furnea te kopen, draag jij jouw steentje bij aan een goed doel. De Furnea doneeracties worden altijd vermeldt op de productpagina zodat je weet waar het geld naartoe gaat. En is de doneeractie afgelopen? Dan communiceren wij altijd het opgehaalde bedrag via deze pagina, LinkedIn, Facebook en Instagram. Want transparantie vinden wij heel erg belangrijk! En we willen nog één dingen zeggen: sta eens wat vaker stil bij de dingen die je blij maken en waar je trots op mag zijn!

Liefs ,
Het team van Furnea