Furnea steunt KWF Kankerbestrijding

Door Furnea content team
10 Maart 2021

Furnea steunt KWF Kankerbestrijding

Furnea draagt de maatschappij een warm hart toe. Want, de maatschappij, dat zijn wij. We hoeven niemand te zeggen dat je in tijden van crisis er voor elkaar moet zijn. Maar er zijn veel zaken in de wereld die altijd, dus niet alleen in tijden van nood, onze aandacht nodig hebben. En daar werkt Furnea graag aan mee.

Maak een vuist

Door de omzet die we dankzij onze klanten, dankzij jou, kunnen halen, kunnen we meewerken aan belangrijke goede doelen. Voor de maand januari hebben we gekozen om 1% van jouw aankoopbedrag aan KWF Kankerbestrijding te doneren. Samen maken we een vuist tegen deze vreselijke ziekte!

Onze hulp is nodig

KWF Kankerbestrijding zet zich in voor onderzoek naar kanker en het verbeteren van zorg aan patiënten. We hoeven niemand te vertellen hoe slopend deze ziekte is, een ziekte die je niet altijd weet te verslaan. Hoe meer onderzoek er gedaan wordt naar kanker, en de verschillende vormen ervan, hoe meer we erover leren. Deze informatie kan gebruikt worden om behandelmethodes te verbeteren en, hopelijk ooit, een medicijn te ontwikkelen die kanker keihard bestrijdt. Daarvoor heeft KWF Kankerbestrijding alle denkbare hulp nodig, waarbij donaties ontzettend belangrijk zijn.

Doodsoorzaak nummer 1

Ondanks dat de behandeling van kanker steeds verder ontwikkeld wordt, is het op dit moment nog altijd doodsoorzaak nummer 1. Sterker nog, er overlijden jaarlijks nog 45.000 mensen aan deze verschrikkelijke ziekte. Voor de oprichting van KWF wist slechts een kwart van de mensen met de diagnose kanker de eerste 5 jaar te overleven. Inmiddels is dat gestegen naar 65%. Dat is een hele verbetering, maar dat kan nog beter. En daarvoor moeten we alle zeilen bijzetten. 

Warm hart

Wij dragen KWF Kankerbestrijding een warm hart toe en daarom is dit het goede doel van deze maand. Dankzij jullie steun hebben wij deze maand maar liefst € 2320,96 kunnen doneren aan de Stichting KWF! Dit geld wordt gebruikt voor onderzoeken op het gebied van behandeling, nazorg en langetermijneffecten van kanker. Namens KWF: Bedankt!

Furnea maakt een vuist tegen kanker, jij ook? Doneren kan hier online!

Bedankt voor jullie donaties

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd
* Verplichte velden
Versturen