PVC Overgangsprofielen: perfecte afwerking van je vloer

(46 artikelen)

PVC Overgangsprofielen: voor een stijlvolle overgang

Met de PVC overgangsprofielen van Floorify zorg je voor een mooie overgang tussen twee vloeren. Het wordt vaak gebruikt in deuropeningen, maar komt ook in andere situaties van pas. De Floorify profielen zijn dus onmisbaar als je wilt zorgen voor een mooi geheel. Bekijk de verschillende mogelijkheden en maak je vloer én interieur compleet!

Duurzame overgangsprofielen om lang van te genieten

De Floorify overgangsprofielen zijn allemaal gemaakt uit PVC. Dat betekent dat je er eindeloos van kan genieten. PVC is namelijk een materiaal dat erg duurzaam is. Daarnaast is het erg eenvoudig om schoon te maken. Ook dat is mooi meegenomen!

Verkrijgbaar in heel wat uitvoeringen

Je vindt gegarandeerd het overgangsprofiel dat mooi in je interieur past in de Floorfy collectie. Want er is ontzettend veel keuze. Ze hebben wel allemaal een houtlook, maar sommige profielen zien er robuust uit, andere zijn weer eleganter en nog andere zijn speels. De beste keuze voor jou, hangt af van welke sfeer je wilt creëren. Geen probleem als je niet goed weet wat te kiezen, want je kan je je altijd laten adviseren door onze interieurexperts!

Overgangsprofielen kopen bij Furnea

Kies ervoor om je overgangsprofielen te kopen bij Furnea om zo te genieten van heel wat extra's. Bij ons krijg je namelijk gratis bezorging en mag je je aankopen binnen de 100 dagen kosteloos retourneren. Dat is wel zo fijn, want op die manier kan je zien hoe de overgangsprofielen bij je vloeren passen. Bij Furnea krijg je bovendien altijd advies op maat wanneer je daar nood aan hebt. Over een miskoop hoef jij je dus geen zorgen te maken!