Germania Pasadena serie: de mooiste meubels voor in je modern kantoor

(20 artikelen)

Pasadena serie: de mooiste meubels voor in je modern kantoor

Voel jij je in je nopjes in een modern interieur? Dan maken de Pasadena meubelen je gegarandeerd blij met hun moderne uitstraling. De meubels uit deze collectie zijn daarnaast praktisch en duurzaam. Kortom, alles wat je verlangt van kantoormeubelen. Als jij ook de meest sfeervolle werkruimte wilt inrichten, hoef je dus niet langer te twijfelen!

Gemaakt om op te vallen 

De grafiet en witte schoonheden die je terugvindt in de Pasadena-collectie zijn om verliefd op te worden. Dankzij deze kleurencombinatie zien ze er namelijk erg bijzonder uit. Ze zijn daarnaast strak vormgegeven en dus ideaal voor in je modern interieur. Als je kiest voor deze meubels wordt werken dan ook zoveel leuker!

Maak je werkruimte helemaal compleet 

Met de Pasadena-serie kan jij de werkruimte in je woning of op verplaatsing van kop tot teen inrichten, want het bevat alle meubelen die je nodig hebt in de ruimte. En ze passen allemaal heel goed bij elkaar. Zo vind je in de collectie kantoorkasten in diverse formaten, een ladeblok, een hoekbureau en plankverdelers.

Je kan deze serie ook makkelijk aanpassen aan je wensen. De verschillende kleine kantoorkasten kan je namelijk tegen elkaar plaatsen om zo een grotere kast te creëren. En met de plankenverdelers zorg je voor zoveel verdelingen als je zelf wilt. Biedt het hoekbureau niet voldoende opbergplaats? Dan kan je nog de ladekast kopen om eronder te plaatsen. Handig zo'n serie die je makkelijk aanpast! 

Meubels van de beste kwaliteit 

De kantoormeubelen uit de Pasadena-serie zijn van de beste kwaliteit, want ze zijn gemaakt van melamine gecoat hout en metaal. Het melaminelaagje zorgt er ook voor dat je het eenvoudig reinigt. Furnea raadt je aan om daarvoor de Foam Cleaner te gebruiken. Want dit product is mild voor je meubels, maar zorgt toch voor een grondige reiniging. Als je dit product samen met je meubel bestelt, ontvang je ook nog eens een extra korting.

Laat je meubels monteren door Furnea en bespaar tijd en stress 

Meubels zelf in elkaar steken? Dat vindt niet iedereen even leuk. Want als er iets misgaat, kan dat erg frustrerend zijn. Gelukkig heeft Furnea ook een montagedienst waar je beroep op kan doen. Als je deze optie aanduidt wanneer je je meubels bestelt, komen onze professionals bij je langs om de meubels stevig in elkaar te zetten. Zo hoef jij je over niets nog zorgen te maken!

Uitgerust met soft-close lades voor rust in kantoor 

De Pasadena kasten zijn uitgerust met lades die voorzien zijn van een soft-close systeem. Dat betekent dat je lades niet kan toeslaan, maar dat ze geluidloos vanzelf dichtgaan. Dit systeem is dus geen overbodige luxe in een ruimte waar rust belangrijk is!

Soft-close lades hebben als bijkomend voordeel dat ze ervoor zorgen dat je kasten langer meegaan. Dat is ook de reden dat steeds meer meubels van dit systeem voorzien zijn. Met de Pasadena meubels van Germania ben je dus talloze jaren zoet.

Moderne kantoormeubelen kopen bij Furnea 

De mooie Pasadena meubels vind je allemaal terug bij Furnea. En als je ze bij ons koopt, krijg je heel wat extra's. Voor de bezorging hoef je bijvoorbeeld al nooit extra te betalen. Daarnaast heb je bij ons de kans om ze uit te proberen, want je krijgt 100 dagen bedenktijd.

Wist je dat Furnea ook een showroom heeft? Als je dus twijfelt over een bepaald meubel, kan je het in het echt komen bewonderen. Op die manier weet je meteen of het meubel mooi in je woning of kantoor past. Bovendien zijn er altijd interieurexpert in de showroom aanwezig die je kunnen helpen met het maken van een keuze.