SALE | 10% korting op alle lampen en vloerkleden
Gebruik deze kortingscode: lampvloer10

PVC visgraat bij Furnea

(7 artikelen)

PVC visgraat bij Furnea

Een authentieke stijl

Een PVC visgraat vloer: de één vindt hem oubollig, de ander hartstikke hip. De visgraat vloer zag je vroeger voornamelijk in luxe panden en statige herenhuizen. Vandaar het oubollige karakter. Maar, juist door dit karakter zijn vloeren met een visgraatpatroon ook super authentiek en charmant. Daarom zijn we met elkaar weer een beetje verliefd geworden op de visgraatvloer. Dit type vloer is verkrijgbaar in diverse designs en materialen waaronder PVC visgraat. PVC vloeren zijn vanwege de sterke en onderhoudsvriendelijke eigenschappen steeds populairder geworden. De PVC visgraat kon daarom niet uitblijven. Met PVC visgraat geniet je van de voordelen van PVC en de warme, natuurlijke look van hout. Wat wil je nog meer?

Ontdek visgraat PVC

PVC visgraat dankt zijn naam natuurlijk aan het bijzondere patroon. De vloerdelen worden in een symmetrisch patroon gelegd waardoor er een visgraatmotief ontstaat. PVC visgraat is een klassieke vloer in een modern jasje. De vloer past dan ook bij uiteenlopende stijlen. Dat maakt PVC visgraat super veelzijdig. Daarnaast is deze soort vloer verkrijgbaar in verschillende warme en natuurlijke houtkleuren. Hierdoor is een PVC vloer houtlook qua look & feel bijna niet van een echt houten vloer of parket te onderscheiden. PVC visgraat heeft echter wel veel voordelen ten opzichte van een hout vloer. PVC is waterbestendig, oersterk, licht, onderhoudsvriendelijk en nagenoeg onverwoestbaar. Wil je dus een mooie visgraat vloer waar je lang van kunt genieten? Kies dan voor een visgraat vloer van PVC!

Jouw merk voor een PVC visgraat vloer

PVC visgraat is verkrijgbaar in verschillende kwaliteitsklassen. En bij Furnea gaan we natuurlijk alleen voor de hoogste kwaliteit. Daarom werken bij samen met het Belgische vloeren merk Floorify. De PVC visgraat van dit merk is verkrijgbaar in diverse mooie houtmotieven: van klassiek eiken tot karaktervol hout met noesten en grove nerven. Dankzij het kliksysteem is de vloer heel gemakkelijk te leggen. Eenmaal klaar? Dan kun je jarenlang genieten van jouw nieuwe PVC visgraat. De vloeren van dit merk hebben namelijk een lange levensduur en zijn zelfs bestand tegen het chaotische gezinsleven. Daarom is dit merk zeker een aanrader voor visgraat PVC vloer!

PVC visgraat kopen bij Furnea

Onze collectie vloeren is online te bekijken en te bestellen. Gemakkelijk, snel en zo vanaf je luie stoel. Wil je de PVC visgraat echter eerst in het echt bekijken? Ook die mogelijkheid bieden wij. In de Furnea showroom in Schiedam zijn al onze vloeren namelijk te bezichtigen. Wil je de PVC visgraat even voelen, in het licht houden of vergelijken met je gordijnen? Dat is geen enkel probleem. Onder het genot van een bakkie koffie of thee laten onze medewerkers je graag de mogelijkheden van een visgraat PVC vloer zien. En ben je er eenmaal uit? Dan bestel je de visgraat vloer PVC gemakkelijk online of in de showroom. Wij bieden zelfs de mogelijkheid tot rentevrij gespreid betalen aan. Wil je dus een nieuwe vloer maar heb je geen zin om langer te wachten? Bestel jouw PVC visgraat vloer en ondervloeren dan bij Furnea!