PVC visgraat bij Furnea

(12 artikelen)

PVC visgraat bij Furnea

Een authentieke stijl

Een PVC visgraat vloer: de één vindt hem oubollig, de ander hartstikke hip. De visgraat vloer van PVC zag je vroeger voornamelijk in luxe panden en statige herenhuizen. Vandaar het oubollige karakter. Maar, juist door dit karakter zijn vloeren met een visgraatpatroon ook super authentiek en charmant. Daarom zijn we met elkaar weer een beetje verliefd geworden op de visgraatvloer. Dit type vloer is verkrijgbaar in diverse designs en materialen waaronder PVC visgraat. PVC vloeren zijn vanwege de sterke en onderhoudsvriendelijke eigenschappen steeds populairder geworden. De PVC visgraat kon daarom niet uitblijven. Met PVC visgraat geniet je van de voordelen van PVC en de warme, natuurlijke look van hout. Wat wil je nog meer?

Ontdek visgraat PVC

Visgraat PVC dankt zijn naam natuurlijk aan het bijzondere patroon. De vloerdelen worden in een symmetrisch patroon gelegd waardoor er een visgraatmotief ontstaat. PVC visgraat is een klassieke vloer in een modern jasje. De vloer past dan ook bij uiteenlopende stijlen. Dat maakt de PVC vloer visgraat super veelzijdig. Daarnaast is deze soort vloer verkrijgbaar in verschillende warme en natuurlijke houtkleuren. Hierdoor is een PVC vloer houtlook qua look & feel bijna niet van een echt houten vloer of parket te onderscheiden. PVC visgraat heeft echter wel veel voordelen ten opzichte van een hout vloer. PVC is waterbestendig, oersterk, licht, onderhoudsvriendelijk en nagenoeg onverwoestbaar. Wil je dus een mooie visgraat vloer waar je lang van kunt genieten? Kies dan voor een visgraat vloer van PVC!

De PVC visgraat vloer is ontzettend geliefd. Dat is niet gek, want de vloeren zijn relatief goedkoop en beschikken over een aantal handige eigenschappen. Een echte houten vloer is bijvoorbeeld niet waterbestendig, terwijl een vloer van PVC goed tegen water kan. Raakt de vloer van PVC beschadigd? Dan is het gemakkelijk om slechts een deel van de vloer te vervangen. Je hoeft dan dus niet de hele vloer opnieuw te leggen. Een PVC vloer is ook relatief gemakkelijk aan te leggen. Als je een beetje handig bent, kun je de vloer zelf plaatsen. De PVC vloer wordt dus niet alleen veel gekozen omdat de vloer minder prijzig is dan de vloer van hout. Dit type vloer kent simpelweg ontzettend veel voordelen.

Jouw merk voor een PVC visgraat vloer

PVC visgraat is verkrijgbaar in verschillende kwaliteitsklassen. En bij Furnea gaan we natuurlijk alleen voor de hoogste kwaliteit. Daarom werken bij samen met het Belgische vloeren merk Floorify. De PVC visgraat van dit merk is verkrijgbaar in diverse mooie houtmotieven: van klassiek eiken tot karaktervol hout met noesten en grove nerven. Dankzij het kliksysteem is de vloer heel gemakkelijk te leggen. Eenmaal klaar? Dan kun je jarenlang genieten van jouw nieuwe PVC visgraat. De vloeren van dit merk hebben namelijk een lange levensduur en zijn zelfs bestand tegen het chaotische gezinsleven. Daarom is dit merk zeker een aanrader voor visgraat PVC vloer!

PVC visgraat filteren op kleur en stijl

Ben je op zoek naar een bepaald type visgraat vloer van PVC? Dan is het in de online shop van Furnea zeer eenvoudig om de vloer te vinden die het best aansluit op jouw wensen. In de online shop kun je de vloeren namelijk eenvoudig filteren op kleur en stijl. Ben jij op zoek naar een visgraat vloer die goed bij jouw Scandinavische interieur past? Dan filter je simpelweg op de stijl Scandinavisch, zodat je alleen geschikte vloeren krijgt te zien. De filteropties van onze online shop maken het zeer eenvoudig om precies de vloer of het meubelstuk te vinden waar jij op zoek naar bent.

De beste service

Bij Furnea kun je er zeker van zijn dat je een kwalitatieve visgraat PVC koopt. Daarnaast kun je ook op de beste service rekenen. Vind je het bijvoorbeeld lastig om een vloer te kiezen die goed bij jouw interieur past? Of heb je advies nodig over welke meubels goed bij jouw favoriete vloer zullen passen? Bij Furnea denken we graag met je mee! Je kunt ons benaderen via social media en we zullen je zo snel mogelijk antwoord geven. Daarnaast kun je ons uiteraard ook gewoon telefonisch of per mail benaderen. Bestel je in onze online shop, dan heb je ook standaard 100 dagen retourrecht en 5 jaar lang garantie.

PVC visgraat kopen bij Furnea

Onze collectie vloeren is online te bekijken en te bestellen. Gemakkelijk, snel en zo vanaf je luie stoel. Wil je de PVC visgraat echter eerst in het echt bekijken? Ook die mogelijkheid bieden wij. In de Furnea showroom in Schiedam zijn al onze vloeren namelijk te bezichtigen. Wil je de PVC visgraat even voelen, in het licht houden of vergelijken met je gordijnen? Dat is geen enkel probleem. Onder het genot van een bakkie koffie of thee laten onze medewerkers je graag de mogelijkheden van een visgraat PVC vloer zien. En ben je er eenmaal uit? Dan bestel je de visgraat vloer PVC gemakkelijk online of in de showroom. Wij bieden zelfs de mogelijkheid tot rentevrij gespreid betalen aan. Wil je dus een nieuwe vloer maar heb je geen zin om langer te wachten? Bestel jouw PVC visgraat vloer en ondervloeren dan bij Furnea!

PVC visgraat

Samenvatting:

Bij Furnea zijn we gespecialiseerd in meubilair, maar ook voor de beste vloeren ben je bij ons aan het juiste adres! Zo hebben we onder andere de PVC visgraat vloer. De vloer van PVC heeft veel voordelen. Zo is de vloer goedkoop, charmant en authentiek. Bovendien kan de vloer van PVC goed tegen water, in tegenstelling tot de vloer van hout. De vloeren in ons assortiment hebben een realistische houtlook. Daardoor is de vloer niet van echt hout te onderscheiden. Om deze prachtige vloeren aan te kunnen bieden, heeft Furnea een samenwerking met Floorify. Je vindt eenvoudig een geschikte vloer voor jou in onze online shop. De online shop heeft namelijk diverse filteropties. Kom je er niet uit, dan staan onze specialisten te allen tijde voor je klaar. Ook kun je onze showroom bezoeken om een goed beeld te krijgen van welke vloeren en meubels we aanbieden.