Rechte keukens bij Furnea | Mix & Match

(45 artikelen)

De rechte keuken is een veelzijdige en praktische keukenopstelling die populair is bij veel mensen.

De rechte keuken is één van de meest populaire opstellingen voor keukens en dat is niet voor niets. Vooral in kleinere woningen is een keuken met een rechte opstelling een ideale oplossing, omdat alle ruimte op een efficiënte manier wordt benut en je slechts één muur van het kookvertrek hoeft op te geven. Bovendien biedt een rechte keuken verrassend veel mogelijkheden op het gebied van keukenstijlen en indelingen, waardoor het allesbehalve saai is.

Wil je weten wat de mogelijkheden en trends zijn op het gebied van rechte keukens? Bezoek dan onze keukenshowroom en laat je inspireren!

Een keuken zonder bovenkastjes

Moderne keukenontwerpen zijn verlengstukken van de woning geworden en evolueren van kookvertrekken naar een deel van de woon- en leefruimte. Een populaire trend is een keuken zonder bovenkasten, met planken voor accessoires of een rek voor gerei. Houd er echter rekening mee dat deze optie alleen aan te bevelen is voor grotere keukens, omdat er anders opbergruimte ontbreekt. Een keukeneiland kan extra opbergruimte bieden en het is mogelijk om de muur boven de keuken een opvallende kleur te geven voor extra impact.

Het grote voordeel van een rechte keuken is dat je er alle kanten mee op kunt wat betreft de indeling. Een rechte keuken bestaat uit een rij keukenkastjes langs een lege muur, zonder hoeken of poespas. Je kunt de keuken zo groot of klein maken als je zelf wilt, afhankelijk van de beschikbare ruimte. Voor kleinere ruimtes is een rechte keuken van 3 meter ideaal, terwijl een keuken van 4 of 5 meter geschikt is voor grotere ruimtes. Bij Furnea Keukens adviseren we om alle beschikbare ruimte in de keuken te benutten, zodat je net iets meer ruimte hebt om je eten voor te bereiden of om keukenapparatuur zoals een koffiemachine of airfryer te plaatsen. Er zijn dus veel mogelijkheden als je kiest voor een rechte keuken van Furnea Keukens!

Koop je rechte keuken bij Furnea

Ben je op zoek naar een nieuwe rechte keuken, maar weet je niet waar je moet beginnen? Het eerste wat je moet doen is de ruimte opmeten, zodat je zeker weet dat de keuken past. Als je hier hulp bij nodig hebt, kun je altijd een expert inschakelen of onze hulp vragen. Maar het kiezen van kleuren en materialen kan vaak het meest uitdagende onderdeel zijn van het aankoopproces. Misschien weet je al precies hoe je rechte keuken eruit moet zien, maar vind je het lastig om de juiste kleurcombinaties te kiezen. Onze keukenshowroom biedt op maat gemaakt advies en onze specialisten staan klaar om je te helpen bij het maken van de beste keuzes. Maak een afspraak en wij beloven dat we van jouw rechte keuken een droomkeuken maken.