Benvenuto Design Nivea serie | Romantische slaapkamermeubels

(9 artikelen)

Nivea serie: Romantische slaapkamermeubels om eindeloos van te genieten

De Nivea serie van Benvenuto Design moet je gezien hebben, want het bevat de meest sierlijke meubels voor in je slaapkamer. De blikvangers uit de collectie zijn ook erg kwalitatief waardoor je er lang van kan genieten. En ze hebben nog vele andere voordelen. Benieuwd? Neem dan zeker een kijkje in het assortiment. Maar we waarschuwen je: ze zijn héél moeilijk te weerstaan!

Luxueuze meubels gemaakt voor je comfort

Benvenuto Design is een topmerk. Dat bewijst het nogmaals met de Nivea slaapkamermeubels. Er werd duidelijk nagedacht over het design, want de meubels zijn erg praktisch en comfortabel. Daarnaast zien ze er zowel luxueus als lieflijk uit. Een bijzondere combinatie!

De Nivea meubels zijn dus echte must-have voor in de slaapkamers. Alles wat je nodig hebt, bieden ze je. Zo zijn de kastjes voorzien van verschillende lades waardoor je makkelijk alles opbergt én terugvindt. Het bed biedt je dan weer het ultieme comfort en de schuifdeurkast is personaliseerbaar. Zo is ieder meubel uit de serie op zijn eigen manier erg interessant!

Schoonheid tot in het allerkleinste detail

Als je niet zo houdt van strakke meubels, is deze serie iets voor jou. De blikvangers uit deze collectie bevatten namelijk prachtige krulletjes, mooie metalen knoppen met inkepingen en sierlijke gebogen poten. Het zijn deze details die de meubels onweerstaanbaar maken. Zeker voor wie houdt van een romantisch interieur!

Dankzij de witte kleur kunnen de meubels ook perfect gecombineerd worden met meubels in alle andere kleuren. Wit zorgt trouwens voor meer licht in je interieur en laat de hele ruimte stralen. Nog een reden waarom het een goed idee is om de Nivea meubels aan te schaffen!

Jarenlang plezier beleven aan je slaapkamer

Genieten van nieuwe meubels is erg leuk. Spijtig genoeg zijn er veel meubels op de markt die op vlak van kwaliteit te wensen overlaten waardoor je al snel afscheid moet nemen van je dierbare meubels. Dat is niet het geval bij de Nivea meubels, want ze zijn ontzettend kwalitatief.

Ze zijn namelijk gemaakt van melamine meubelplaathout, metaal en afgewerkt met een laagje matte lak. Daardoor kan je ze ook makkelijk reinigen en onderhouden. We raden je wel aan om daarvoor de Matlak Reiniger te gebruiken omdat het speciaal gemaakt is voor het onderhouden van houten kasten met een matlak afwerking. Daardoor brengt het geen schade aan je meubels!

Sierlijke slaapkamermeubels kopen bij Furnea

Furnea is de plek bij uitstek om deze sierlijke slaapkamermeubels te kopen, omdat je bij ons beroep kan doen op de montageservice. Dat betekent dus dat je ze zelf niet meer in elkaar hoeft te steken. Bovendien worden de meubels gratis aan huis geleverd waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over extra kosten. Furnea geeft je tevens 5 jaar gegarandeerde garantie.

Vind jij het niet zo fijn om meubels online te kopen? Dan kan je er ook voor kiezen om een bezoekje aan onze showroom in Schiedam te brengen. Wij raden je dit zelfs aan, omdat je zo je meubels in het echt kan bekijken voordat je ze koopt. Bovendien kan je ter plaatse rekenen op het advies van onze experts. Ook online helpen ze je natuurlijk graag verder, maar in de showroom kunnen ze je beter bijstaan.