Klassiek wonen bij Furnea

Woonstijl Klassiek

Een andere veel gebruikte woonstijl die erg populair is en dat ongetwijfeld ook altijd zal blijven, is de woonstijl klassiek. Een meer klassieke inrichting staat voor gezellig en voor huiselijk. De woonstijl klassiek is een zeer onderscheidende woonstijl. Bovendien is binnen de gestelde kaders heel erg veel ruimte voor een eigen inbreng.

Kies voor de juiste materialen, kleuren en zeker ook de juiste vormen

Kies je voor de woonstijl klassiek, dan is het belangrijk dat je steeds kiest voor de juiste materialen, de juiste kleuren en de juiste designs. In ons aanbod heb je volop mogelijkheden om zelf je eigen klassieke woonstijl te realiseren. Belangrijk is het kleurgebruik. Kies jij voor klassiek, maak dan bij voorkeur gebruik van donkere houtkleuren. Marmer is ook iets dat perfect past binnen de woonstijl klassiek. Daarnaast kun je werken met diverse metaalkleuren, zo lang ze maar iets chiques hebben of juist verouderd zijn. Ook mooie voorbeelden van kleuren zijn wel gietijzer grijs, koper en zeker chroom.

Een prachtige massief houten vloer en warme houten balken

Kiezen voor de klassieke woonstijl is kiezen voor parket planken of voor een massief houten vloer en warme houten balken. Het is kiezen voor marmeren beelden en tegels. Kies voor natuurlijke materialen, voor lederen meubels dus, want als geen ander zullen die de klassieke uitstraling vergroten. Vergeet zeker de vormen niet die je kiest. Klassiek staat voor sierlijke en symmetrische patronen. Barokpoten met krullen en ornamenten zijn belangrijk en vormen vaak een prima basis voor de woonstijl klassiek. Het kan wat dat betreft niet gek genoeg.

Maak gebruik van zoveel mogelijk accessoires

Binnen de klassieke woonstijl gebruik je accessoires. Een klassiek ingericht huis is een rijk gedecoreerd huis vooral. Je kunt dus naar hartenlust kiezen voor fotolijstjes, voor versierde kandelaars en luchters. Een opgezet dierenhoofd? Perfect voor als je een klassieke inrichting wenst te realiseren. Ja, je kunt de woonstijl klassiek best omschrijven als een woonstijl die gezelligheid uitstraalt. Daar past een Chesterfield bankstel prima bij, in welke vorm dan ook. Sterker nog, dergelijke banken lijken er wel speciaal voor gemaakt.

Ons aanbod bevat alles voor de inrichting in woonstijl klassiek

In ons aanbod zie je heel erg veel meubels die aansluiten bij de klassieke woonstijl. Een klassieke woonstijl realiseer je zelf en de keuzes die je moet maken zijn groot. Ga er dus maar eens rustig voor zitten en ontdek wat voor jou nou precies de klassieke elementen zijn, ons aanbod doet vervolgens de rest en kan je wensen ongetwijfeld perfect invullen.

Stel je eigen klassieke inrichting samen

De keuze voor de klassieke woonstijl wordt gemaakt door mensen die hechten aan gezelligheid en warmte. Zeker wat betreft zaken als gezelligheid geldt dat dit een kwestie van smaak is. Een vastomlijnd plan wat betreft de woonstijl klassiek is er dan ook niet, de eerder genoemde richtlijnen bieden voldoende ruimte om je eigen draai te geven aan kleuren, vormen en materialen. Je combineert je dus gemakkelijk richting je eigen en dus unieke woonstijl klassiek. Combineer de klassieke stijl bijvoorbeeld met een woonstijl modern of woonstijl New Vintage. In ons uitgebreide aanbod bieden we eigenlijk alles waarmee je prima je eigen woonstijl en je eigen inrichting (van de woonkamer tot aan de badkamer) handen en voeten geeft. Neem er de tijd voor en geniet straks van je prachtige klassiek ingerichte huis. Een huis waar het altijd gezellig en warm is.

De service van Furnea

Bij Furnea kun je zeker zijn van de beste service. Zo kun je voor advies altijd bij ons terecht. Je kunt ons benaderen via social media, maar je kunt ons ook bellen of mailen. Bij Furnea krijg je bovendien standaard 5 jaar garantie en 100 dagen retourrecht. Achteraf gespreid betalen? Ook dat is mogelijk bij Furnea!

Ben jij benieuwd naar de verschillende klassieke meubels uit onze collectie? Kom dan gerust eens langs onze showroom in Schiedam.